Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ольга Костишина очолить практику міжнародного арбітражу LCF Law Group

Ольга Костишина очолить практику міжнародного арбітражу LCF Law Group

LCF Law Group із радістю повідомляє, що з травня 2024 року Ольга Костишина приєднується до компанії на посаду радниці та керівниці практики міжнародного арбітражу.

Ольга Костишина є визнаною експерткою у сфері міжнародного арбітражу, міжнародної торгівлі та міжнародного права.

Її понад 18-річний досвід охоплює представництво інтересів держави в інвестиційних  спорах, розробку концепції реформування міжнародного комерційного арбітражу в Україні, підготовку проєктів двосторонніх угод про сприяння і взаємний захист інвестицій і вільну торгівлю, а також ключових угод з іноземними інвесторами у сфері видобутку вуглеводнів.

Ольга також брала участь у розробці порядку захисту України в торговельно-економічній сфері із використанням механізмів Світової організації торгівлі та представляла інтереси України в ООН у рамках роботи Комісії з права міжнародної торгівлі (UNCITRAL), була експерткою Проєкту торгової політики USAID.

З 2016 року обіймала посаду радниці Голови Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України (ICAC) та брала участь у понад 230 арбітражних провадженнях.

Перед цим очолювала Департамент представництва інтересів держави в міжнародних та іноземних судах Міністерства юстиції України та представляла інтереси держави у понад 50 спорах.

Здобула правову освіту в Національній юридичній академії ім. Я. Мудрого. Є сертифікованим медіатором. Має численні відзнаки Мінюсту.

Приєднавшись до LCF Law Group, Ольга зосередиться на зміцненні практики міжнародного арбітражу та наданні нашим клієнтам високоякісних послуг у вирішенні міжнародних комерційних та інвестиційних спорів. Її експертний досвід та чітке бачення майбутнього міжнародного арбітражу значно посилять можливості компанії.

Ми раді вітати Ольгу Костишину в нашій команді та бажаємо їй успіху в цій важливій ролі!

Офіційні постачальники послуг