Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олеся Оленицька – нова директорка з корпоративних зв’язків компанії «Київстар»

Директоркою із корпоративних зв’язків українського оператора електронних комунікацій «Київстар» призначена Олеся Оленицька. До сфери її діяльності входить весь спектр внутрішніх та зовнішніх корпоративних комунікацій, зв’язки з медіа, а також напрям корпоративної соціальної відповідальності.

«Київстар є не лише успішним та відповідальним бізнесом, а й частиною критичної інфраструктури, що забезпечує життєво необхідним зв’язком мільйони українців на фронті і в тилу, реалізовує масштабні проекти на підтримку ЗСУ, є великим платником податків та значним інвестором в економіку України. Швидкість, стійкість, енергонезалежність телеком-мереж разом із захистом даних є основними викликами галузі під час війни. Водночас, комунікації в період перманентної кризи набувають надважливого значення. І це не лише про інформування і технології. Це про людей. Адже саме люди є основою кожного бізнесу. Отже, одним з основних завдань нашої команди буде не лише забезпечувати ефективне управління репутацією, а й об'єднувати людей навколо спільних цінностей, надихати на нові звершення, надавати емоційну підтримку, залучати до спільнодії в проектах допомоги суспільству та Україні», коментує Олеcя Оленицька.

Олеся має значний досвід роботи в ритейлі, тютюновій галузі, державному секторі та журналістиці. Кар’єру розпочинала в медіа, працювала в прес-службі Адміністрації президента України та прес-секретарем депутатської групи у Верховній Раді. Має ранг державного службовця.

Близько десяти років Олеся Оленицька працювала в компанії Philip Morris Україна, де вона пройшла шлях від спеціаліста до керівника відділу комунікацій та благодійної діяльності. У 2014 році Олеся очолила напрям корпоративних комунікацій та соціальної відповідальності німецького ритейлера METRO Україна, де у 2016 році стала директоркою Government Relations and Public Affairs.

Закінчила Національний університет ім.Тараса Шевченка, де здобула диплом магістра журналістики з відзнакою. Вчилася в аспірантурі та викладала журналістську майстерність в alma mater. Також закінчила юридичний факультет Національної академії управління України та в Школу публічної політики Лі Куан Ю Національного університету Сингапуру.

Офіційні постачальники послуг