Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олеся Кривецька – новий радник Астерс

Олеся Кривецька – новий радник Астерс

Астерс рада повідомити про приєднання до фірми Олесі Кривецької на посаді радника у практиці міжнародної торгівлі.

Олеся Кривецька консультує українські та іноземні компанії з питань права СОТ, інструментів торговельного захисту, преференційних торговельних режимів, тарифних і нетарифних бар’єрів торгівлі, а також антимонопольного права.

Олеся Кривецька закінчила магістерську програму IELPO LL.M Університету Барселони (Іспанія), одну з найпрестижніших магістерських програм Європи з міжнародного економічного права та політики. Олеся також закінчила Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (диплом магістра міжнародного права з відзнакою). У 2019 р. вона захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему вирішення спорів між іноземним інвестором і державою. Олеся Кривецька – тренер та суддя студентських змагань з права СОТ та активний автор міжнародних публікацій.

"Олеся – досвідчений фахівець і ми дуже раді їй у нашій команді. Приєднання Олесі посилює практику міжнародної торгівлі Астерс, метою якої є надання найбільш інноваційних та ефективних рішень на ринку", – коментує партнер Астерс Олексій Пустовіт.

Офіційні постачальники послуг