Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олена Перепелинська – серед засновників та членів правління Арбітражної Асоціації Центральної та Східної Європи (ArbCEE)

Олена Перепелинська, партнер та керівник практики міжнародного арбітражу INTEGRITES, стала співзасновницею та приєдналася до ради правління новоствореної Арбітражної Асоціації Центральної та Східної Європи (ArbCEE). Асоціація має 26 співзасновників з 10 країн регіону Центральної та Східної Європи (ЦСЄ). Презентація організації відбулась 7 червня 2023 року у Братиславі, Словаччина.

ArbCEE – це перша незалежна та інклюзивна арбітражна асоціація, яка була створена для юристів у регіоні ЦСЄ. Її головна мета – стати платформою для обміну знаннями та спілкування юристів-арбітражників, просувати та сприяти розвитку спільноти арбітражу та альтернативного вирішення спорів у Центральній та Східній Європі.

ArbCEE також має на меті сприяти різноманітності та рівному представництву в міжнародному арбітражі для юристів з регіону ЦСЄ шляхом активного просування та демонстрації їхніх навичок, досвіду та експертних знань, а також шляхом інвестування у провідні таланти галузі.

У заяві ArbCEE, зокрема, зазначається, що «незважаючи на значну кількість досвідчених експертів у сфері арбітражу в регіоні ЦСЄ, вони недостатньо представлені в міжнародному арбітражі, навіть у порівнянні з іншими регіонами світу, що розвиваються. ArbCEE прагне усунути цей дисбаланс і забезпечити умови для того, щоб користувачі арбітражу та світова арбітражна спільнота могли залучати до роботи фахівців із регіону ЦСЄ».

Олена Перепелинська: «Це неймовірне натхнення для мене бути серед тих, хто прокладає шлях для ArbCEE. З 2012 року, коли я стала співзасновницею і членом правління Української Арбітражної Асоціації, я докладаю всіх зусиль для розвитку цієї національної організації на користь українських арбітражних юристів та України як місця арбітражу. Досвід, який я накопичила в УАА, може стати в пригоді й на регіональному рівні. Тішуся тому, що тепер можу працювати на обох рівнях, оскільки регіональна співпраця та розвиток, запропоновані ArbCEE, відкривають багато нових можливостей для юристів-арбітражників з кожної юрисдикції регіону, включно з Україною».

Офіційні постачальники послуг