Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олексій Фелів – фіналіст The Lawyer European Awards в категорії Керуючий партнер року в Європі

Керуючий партнер INTEGRITES, доктор права Олексій Фелів, увійшов до списку фіналістів The Lawyer European Awards 2023 в категорії Керуючий партнер року в Європі.

До фіналу пройшли 7 керуючих партнерів юридичних фірм з Португалії, Литви, Люксембургу, Польщі, Швейцарії та України. Доктор Фелів став єдиним фіналістом, що представляє Україну.

У 2023 році переможців буде визначати колегія з 60 суддів – керівників юридичних департаментів великих міжнародних компаній та партнерів міжнародних юридичних фірм.

Ім’я переможця оголосять на урочистій церемонії, що відбудеться 23 листопада 2023 року в лондонському JW Marriott Grosvenor House Hotel.

INTEGRITES пишається визнанням команди The Lawyer European Awards: у 2021 фірма стала фіналістом в категорії Law Firm of the Year: Ukraine, у 2019 – фіналістом у категоріях «Угода року в Європі в галузі енергетики та інфраструктури» та «Фінансова угода року в Європі».

Більше про The Lawyer European Awards 2023: https://www.thelawyer.com/event/european-awards/

Офіційні постачальники послуг