Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олександра Дякулича обрано співголовою Комітету з питань конкуренції АСС

Олександр Дякулич, радник Arzinger, був обраний співголовою Комітету з питань конкуренції Американської торговельної палати в Україні (АСС) – найстарішої міжнародної бізнес-асоціації в країні, що об'єднує провідні транснаціональні та українські компанії, які ведуть діяльність в Україні.

Мета комітету з питань конкуренції – поліпшення антимонопольного законодавства в Україні у відповідності до найкращих міжнародних практик для посилення економічної конкуренції та полегшення ведення бізнесу.

В Олександра Дякулича понад 15 років професійного досвіду. Він спеціалізується на супроводженні складних проектів всього спектру антимонопольного законодавства. Олександр бере активну участь при розробці та обговоренні законодавчих ініціатив в антимонопольній сфері.

"АСС високо цінує активне залучення членів Комітету у виборчий процес. Ми сподіваємося на подальшу успішну та продуктивну діяльність цього важливого для Палати комітету", – зазначено в офіційному повідомленні Американської торговельної палати в Україні. 

Arzinger є провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Фірма має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг