Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олександр Вознюк, Сергій Гребенюк та Олеся Кривецька – голови комітетів АПУ

Партнери Asters Олександр Вознюк і Сергій Гребенюк та радниця Олеся Кривецька були обрані головами комітетів Асоціації правників України (АПУ) на 2022-2023 роки.

Партнер Олександр Вознюк – голова комітету з конкуренційного права. Він має понад 20 років досвіду роботи у держорганах та консалтингу. Його спеціалізація – зловживання монопольним становищем, недобросовісна конкуренція, розслідування узгоджених дій, державні закупівлі тощо. Серед основних напрямків розвитку комітету виділяє: розробка та удосконалення конкуренційного законодавства, професійний розвиток членів комітету та майбутніх правників.

Партнер Сергій Гребенюк – голова комітету з кримінального та кримінально-процесуального права. Понад 15 років Сергій представляє інтереси клієнтів у кримінальних провадженнях та у справах щодо захисту бізнесу. Впродовж 8 років він був Головою київського відділення АПУ. На новій посаді Сергій планує створити майданчик для ефективної роботи адвокатів, їх діалогу з правоохоронними органами та судами.

Радниця Олеся Кривецька – голова комітету з права міжнародної торгівлі АПУ. Вона має 9 років досвіду роботи та спеціалізується з різних питань міжнародної торгівлі. З 2016 року вона брала активну участь в ініціативах, а у 2020 році долучилась до створення комітету з права міжнародної торгівлі. Основні напрямки розвитку комітету: професійний розвиток його членів, посилення напрямку GR та законодавчих ініціатив, налагодження внутрішніх та міжінституційних зв'язків.

Asters — найбільша юридична фірма України з офісами у Києві, Вашингтоні, Брюсселі та Лондоні. Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23-х юристів Астерс — найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг