Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олег Климчук та Володимир Грунський відзначені рейтингом World Trademark Review (WTR) 1000, 2024

Міжнародний рейтинг World Trademark Review (WTR) 1000, 2024 відзначив у Бронзовій лізі Олега Климчука, партнера Sayenko Kharenko, та Володимира Грунського, радника фірми.

У виданні відзначено цінність Олега Климчука як партнера та наголошено на його експертності у практиці інтелектуальної власності, зокрема у сфері ІТ-послуг, медіа та зв’язку. Володимира Грунського, відзначають як успішного спеціаліста у судових спорах з питань інтелектуальної власності та підкреслюють його особливі навички у веденні справ пов’язаних з боротьбою з контрафактом.

WTR 1000 – це авторитетний міжнародний рейтинг, що зосереджується на практиці торговельних марок та визначає найкращих фахівців у цій галузі. Це видання є основним ресурсом для клієнтів, які шукають експертизу у цій сфері.

Для складання рейтингу WTR 1000 проводиться вичерпне дослідження з метою визначення видатних фірм та осіб у цій галузі. При визначенні лідерів ринку, враховуються такі фактори, як глибина експертизи, рівень виконаної роботи та наявність позитивних відгуків колег та клієнтів.

Sayenko Kharenko пишається досягненнями Олега та Володимира і вітає їх з цією заслуженою нагородою.

Офіційні постачальники послуг