Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Оксана Легка та Олександр Волков призначені партнерами Asters у 2024 році

Asters оголошує про підвищення Оксани Легкої та Олександра Волкова до позиції партнерів практики міжнародних арбітражних та судових спорів з 1 січня 2024 року.

Оксана Легка працює у сфері вирішення спорів, зокрема її практика включає консультування та представництво інтересів клієнтів у транскордонних спорах, інвестиційних спорах за участі держави та міжнародних комерційних арбітражах. Вона консультує Державу Україна, державні органи та великих корпоративних клієнтів у знакових багатомільярдних транснаціональних справах, а також в інвестиційних спорах за участі держави та комерційних арбітражах, що часто потребує стратегічної координації великої кількості одночасних судових процесів у різних іноземних юрисдикціях та національних судах.

Олександр Волков має понад 15 років досвіду у сфері міжнародного комерційного, інвестиційного та спортивного арбітражу та міжнародних судових спорів. Він брав участь у численних арбітражних справах за правилами ICSID, ICC, SCC, LCIA, JAMS, AAA, МКАС при ТПП України. Олександр має досвід розгляду спорів, пов'язаних з контрактами FIDIC, а також консультує клієнтів щодо судових проваджень в Англії, США, ЄС та інших юрисдикціях.

"Співкеруючий партнер та керівник практики міжнародних арбітражних та судових спорів Олексій Дідковський коментує: "Підвищення Оксани та Олександра є одним із прикладів того, що Asters — це фірма, де сильні юристи можуть стати партнерами, де комплексні проєкти сприяють розвитку талантів, а здорова робоча атмосфера допомагає професійному та особистому розвитку. Багато років ми працюємо разом та досягаємо найкращих результатів для наших клієнтів. Я впевнений, що у нових ролях вони досягнуть успіхів".


Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм. Практика міжнародного арбітражу та судових спорів Asters — одна з провідних на українському юридичному ринку. Вона визнана однією з найкращих у світі за версією GAR 100 у 2023 році, Tier 1 у сфері вирішення спорів за версією The Legal500 EMEA у 2023 році, Band 1 у сфері вирішення міжнародних спорів за версіями Chambers Global та Chambers Europe у 2022 році.

Офіційні постачальники послуг