Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ocalenie Foundation та Dentons Europe Foundation відкрили дитячий садочок для українських дітей у Варшаві

Варшава, вересень 2022 р. – Глобальна юридична фірма Dentons об’єднала зусилля з Ocalenie Foundation для підтримки юридичних потреб і прав людини українських та інших біженців у Польщі.

У липні 2022 року фундація Ocalenie за фінансової підтримки Dentons та інших донорів відкрила дитячий садок для українських дітей у Варшаві. Фірма Dentons пожертвувала 80 000 євро через свій зареєстрований благодійний фонд Dentons Europe Foundation для покриття витрат на відкриття центру та фінансування його діяльності протягом одного року.

У дитячому садку перебувають 40 дітей віком від 6 до 14 років. У центрі працюють україномовні вихователі, які забезпечують умови для виховання дітей. Діти також мають можливість вивчати польську мову та брати участь в екскурсіях по місту. Наприклад, фірма Dentons організувала сімейний пікнік для дітей дитячого садка та їх сімей і запросила їх відвідати варшавський офіс, щоб приміряти мантії юристів і відвідати терасу на даху.

Крім того, юристи варшавського офісу фірми надали фундації Ocalenie безоплатні юридичні консультації для допомоги групі з 32 біженців з Афганістану, затриманих на польському кордоні в Уснаж-Ґурни.

“Dentons прагне позитивно впливати на суспільство та громади, в яких ми живемо та працюємо, за допомогою наших безоплатних юридичних консультацій, а також благодійних пожертвувань”, — прокоментував Томаш Дабровскі, керівник Dentons Europe. “Серед багатьох проблем, з якими стикаються переміщені через війну українські сім’ї — це знайти відповідний догляд за дітьми, що забезпечувався би україномовними спеціалістами. Ми дуже пишаємось підтримкою фундації Ocalenie у відкритті цього дитячого садочка. Ця можливість надає не тільки безпечні умови виховання для дітей, але й дозволяє їх матерям, чиї чоловіки часто все ще перебувають в Україні, шукати роботу, знаючи, що їх діти в надійних руках”.


Про Dentons

Глобальна юридична фірма Dentons створена, щоб відрізнятись від звичних шаблонів. Як найбільша у світі юридична фірма, яка об’єднує 20 000 професіоналів у більш ніж 200 місцях у понад 80 країнах, ми можемо допомогти вам розвивати, захищати, управляти та фінансувати ваш бізнес. Наш поліцентричний і цілеспрямований підхід, разом із нашою відданістю принципам інклюзивності, різноманітності, справедливості та критеріям безпеки навколишнього середовища, соціального захисту і корпоративного управління (ESG – Environmental, Social, and Governance), гарантує наш виклик статус-кво, щоб залишатись зосередженими на саме тому, що є найважливішим для вас. www.dentons.com

Про Фундацію Ocalenie

Фундація Ocalenie або Фонд “Порятунок” допомагає біженцям, іммігрантам та репатріантам будувати нове життя в Польщі. Заснований у 2000 році, Фонд підтримує мігрантів в інтеграції в суспільство та їх особистому розвитку. Організація працює над сприянням міжкультурному діалогу та зміцненню спільноти. Вона прагне забезпечити рівні права для всіх і гарантувати гідне життя для всіх людей.

Офіційні постачальники послуг