Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Новий номер Vodafone Україна тепер можна придбати за кордоном

Українці, які знаходяться у роумінгу, тепер можуть придбати новий український номер і почати користуватись послугами Vodafone Україна.

Як це зробити:

  1. Придбати стартовий пакет eSim SuperNet Pro на сайті інтернет-магазину VF Retail.
  2. Завантажити eSim профіль у телефон через налаштування. Детальна інструкція є тут: eSIM – віртуальна SIM-карта | Vodafone Україна
  3. Активувати стартовий пакет: подзвонити на номер +380500400111 та дочекатися завершення дзвінка.

Перш ніж скористатись цією опцією, варто перевірити, чи підтримує пристрій технологію eSIM.

Клієнтам, які активували пакет з новим номером, доступні усі звичайні дії: користування мобільним інтернетом, голосовим зв’язком та SMS, поповнення рахунку, замовлення послуг, тощо. Користування номером тарифікується згідно умов та вартості послуг у роумінгу.

Vodafone пропонує усім своїм клієнтам, які знаходяться у роумінгу, безкоштовне підключення послуги «Доступний роумінг».  Послуга включає в себе 10ГБ інтернету, 300 хвилин: 250 вихідних хвилин для дзвінків на номери Vodafone Україна, 50 хвилин для дзвінків на інших українських операторів, в країні перебування, а також для вхідних дзвінків. У пакет також входить 100 SMS на всі напрямки. «Доступний роумінг» можна підключити безкоштовно – за умови підключеного українського пакету послуг за тарифом, а для контрактних абонентів – за умови сплаченого рахунку. Підключення можна здійснити в застосунку My Vodafone або набрати комбінацію *600*6#.

Про технологію eSIM

eSIM дозволяє відмовитися від застосування фізичної SIM-карти, замінивши її віртуальною. Для цього в сучасних гаджетах виробники встановлюють мікрочіп, який дозволяє завантажувати цифрову SIM-карту шляхом сканування QR-коду. Таким чином, користувачі отримують можливість купувати або міняти SIM- карту віддалено, не витрачаючи час на похід до магазину для отримання фізичної карти.

Віртуальна SIM-карта має ще цілу низку переваг:

  • eSIM дозволяє власникам mono-SIM пристроїв значно розширити можливості своїх гаджетів і використовувати в одному смартфоні кілька профілів – до 10 номерів (залежить від установок виробника);
  • eSIM може використовуватися в пристроях без слотів для SIM-карт, наприклад, в планшетах;
  • eSIM забезпечує додатковий рівень безпеки. Її не можна пошкодити, втратити або витягнути зі смартфона, а це ще один бар'єр для шахраїв і можливість знайти зниклий смартфон або планшет.

Офіційні постачальники послуг