Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Новорічне диво надії»: Sayenko Kharenko та благодійний фонд «Дихай» допомогли літнім людям

Sayenko Kharenko та благодійний фонд «Дихай» надали допомогу самотнім літнім людям у рамках новорічної ініціативи. Завдяки переведеним коштам, благодійним фондом Starenki протягом березня було передано 131 теплий набір пенсіонерам у Чернігівській області (45 наборів), Івано-Франківської області (36 наборів) та Житомирської області (50 наборів).

До складу таких наборів зазвичай входять пледи, ковдри, підковдри, термоси та ліхтарики – речі, які допомагають літнім людям пережити холодні дні у більшому затишку та комфорті.

«Ми в Sayenko Kharenko усвідомлюємо важкість становища найбільш вразливих членів нашого суспільства. Особливо зараз, під час війни, ці проблеми лише актуалізуються.   
Ми раді зробити свій внесок та допомогти літнім людям. Співпраця з благодійним фондом «Starenki» має велике значення для нас та відповідає нашим принципам підтримки гідного старіння та поваги до старшого покоління», – зазначив Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko, директор фонду «Дихай».

Sayenko Kharenko та благодійний фонд «Дихай» виражають щиру вдячність усім донорам, які внесли свій вклад до цієї ініціативи.

Офіційні постачальники послуг