Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Новорічне диво надії» — Sayenko Kharenko спільно з благодійним фондом «Дихай» продовжує традицію благодійних ініціатив до свят

У цьому святковому сезоні Sayenko Kharenko, у співпраці з фондом «Дихай», продовжує традицію благодійних ініціатив. Останні роки виявилися непростими для нашої країни, однак ніщо не може погасити вогник нашої віри та затьмарити наші сподівання на краще майбутнє. Саме «надія», живить наше серце теплотою та любов’ю.

Sayenko Kharenko закликає всіх небайдужих проявити свою турботу в цей святковий час і подарувати новорічне диво тим, хто цього потребує.

Так цьогоріч було обрано три ініціативи:

Психологічна підтримка постраждалих від війни

Наші захисники щодня переживають тортури війни. Наш обов’язок — віддячити їм, давши можливість отримати нове життя після фронту. Проєкт DoLadu mental health lab покликаний забезпечити системною психологічною реабілітацією захісників, ветеранів, та членів їхніх сімей.

Допомога самотнім літнім людям

Багато самотніх літніх людей не здатні самі себе забезпечити. Ми можемо допомогти їм, забезпечивши необхідними речами та давши надію на гідне життя, попри труднощі

Разом із благодійним фондом «Starenki» ми можемо забезпечити продуктовими наборами, гігієнічними засобами та теплими речами літніх людей у складних життєвих обставинах.

Освітній проєкт для дівчат «Girl Power»

Одним із проєктів благодійного фонду «Благомай» є «Girl Power Ukraine» — унікальна освітня ініціатива для дівчат віком від 13 до 18 років із дитячих будинків, інтернатів, центрів переселенців, з багатодітних та малозабезпечених, неблагополучних сімей, які є найбільш незахищеною і вразливою частиною суспільства. Реалізація цього проєкту це не лише можливість допомогти цим дівчатам, але й відкрити для них нові горизонти.

Ці три ініціативи зачіпають абсолютно різні проблеми суспільного життя, але є рівноцінно важливими для підтримки та реалізації.

Уже сьогодні ми маємо чудову можливість не лише надіятися, але й діяти та змінювати світ навколо нас. Завдяки спільним зусиллям та небайдужості ми створимо справжнє диво та змінимо життя на краще сотень людей.

Поспішайте долучитися до ініціатив за посиланням.

Благодійна акція «Новорічне диво надії» триватиме до 18 січня 2024 року.

Офіційні постачальники послуг