Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Незламні лідери міжнародних компаній зібралися в Києві з нагоди Дня подяки попри російський ракетний обстріл

Незламні лідери міжнародних компаній зібралися в Києві з нагоди Дня подяки попри російський ракетний обстріл

Київ, 17 листопада 2022 р.

200 топ-менеджерів американських та міжнародних компаній зібралися в центрі Києва на щорічну вечерю з нагоди Дня подяки Американської торговельної палати за кілька годин після того, як росія обстріляла Україну 100 ракетами.

З офіційною промовою на заході виступила посол США в Україні Бріджит Брінк. На вечерю в центрі Києва завітали представники компаній, серед яких були Coca-Cola, Cisco, Abbot, Visa, Bunge, Citibank, PepsiCo, IBM, Cargill, Archer Daniels Midland, Oracle, Baker McKenzie та багато інших. Під час заходу було дотримано всіх рекомендацій щодо безпеки.

«Ця подія надсилає потужний сигнал: бізнес-спільнота в Україні є стійкою, сміливою та об’єднаною. Україна відкрита для бізнесу, а приватний сектор готовий очолити її післявоєнну відбудову. Я вдячний усім компаніям-членам за віру та інвестиції в Україну, а Уряду США, Послу Бріджит Брінк та її команді в Києві за постійну підтримку», – зазначив Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

У своєму виступі Андрій Гундер процитував лист Президента США Джо Байдена до Американської торговельної палати в Україні: «Відносини між Сполученими Штатами та Україною міцніші, ніж будь-коли, і проходять небачені до цього випробування. Наполегливість ваших працівників, компаній-членів Палати, співробітників та їх сімей справді надихають нашу націю та весь світ. Дякую вам за все, що ви зробили, і за все, що ви будете робити надалі».

Посол США в Україні Бріджит Брінк сказала: «Настав час допомогти Україні перемогти в її екзистенційній боротьбі за виживання. Це боротьба не лише за сьогодення, а й за майбутнє. Я пишаюся знаходитися тут сьогодні з вами, і вся моя команда пишається тим, що перебуває тут, у Києві, і підтримує Україну, і підтримує вас у цій боротьбі».

«Як одна з найповажніших бізнес-організацій в Україні та одна з найуспішніших у всій Європі… ми досягнемо успіху з вашою допомогою та вашою постійною залученістю. Навіть якщо ми стикаємося з постійними серйозними безпековими викликами, ми зробимо все що в наших силах, щоб дозволити американським компаніям і бізнесу відновити і навіть збільшити свою діяльність тут. Американська торговельна палата в Україні є абсолютно вирішальною складовою майбутнього успіху України», - заявила Посол Брінк.

На вечері з нагоди Дня Подяки, особлива подяка була виголошена всім захисникам України. «Ми безмежно вдячні всім мужнім чоловікам та жінкам, включаючи співробітників Палати та компаній-членів, які захищають Україну на передовій, борючись за свободу і незалежність», - сказав Андрій Гундер.


Довідка про Американську торговельну палату в Україні:

Американська торговельна палата в Україні (Палата) є найвпливовішою міжнародною бізнес-асоціацією, яка служить 600+ компаніям-членам в Україні з 1992 року, доносить об’єднаний голос американських, міжнародних та українських компаній, які інвестували більше 50 млрд доларів в Україну та залишаються вірними країні й зараз, під час війни.

Контактна особа:

Юліана Чижова, Головний менеджер із зв'язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, ychyzhova@chamber.ua

Офіційні постачальники послуг