Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Назар Чернявський відзначений у рейтингу Who’s Who Legal: Banking 2024

Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko, визнаний одним із провідних юристів у сфері банківського права за версією Who’s Who Legal. Це престижне визнання підкреслює його винятковий внесок та експертизу у сфері банківського права. Варто зазначити, що менш ніж 50 % номінантів відбираються для включення до цього престижного рейтингу.

WWL: Banking 2024 визначає провідних юристів у сфері банківського права по всьому світу, які відзначені за значний досвід захисту інтересів фінансових установ та їхніх корпоративних клієнтів у різноманітних фінансових та регуляторних питаннях.

Експерти, представлені у цьому звіті, вирізняються своєю обізнаністю та досвідом у міжнародних угодах з придбання компаній та структурованого фінансування, а також консультуванням з питань банківського права та фінансового регулювання.

Who’s Who Legal (WWL) здійснює дослідження найкращих юристів та експертів у всьому світі. У цьогорічному виданні представлено 857 юристів та 17 адвокатів з 345 юридичних фірм із 64 юрисдикцій.

Sayenko Kharenko пишається досягненням Назара та сподівається на подальше визнання своїх юристів на світовій юридичній арені.

Офіційні постачальники послуг