Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Назар Чернявський увійшов до рейтингу найкращих фахівців у сфері даних від Who’s Who Legal: Data 2024

Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko, визнаний одним із кращих юристів у сфері захисту персональних даних, безпеки та інформаційних технологій за версією Who’s Who Legal. Варто зазначити, що для включення до цього авторитетного списку відбирається менше 50 % осіб, які розглядаються.

Юристи, які увійшли до рейтингу WWL: Data 2024, є експертами в забезпеченні конфіденційності даних компаній та фізичних осіб, розробляють системи та інфраструктуру захисту даних, займаються складними питаннями аутсорсингу та консультують клієнтів із корпоративних, трансакційних та регуляторних питань. Цього року до рейтингу увійшло 1 130 спеціалістів з 625 фірм, із 64 країн.

Спираючись на більш ніж 20-річний досвід роботи на ринку, дослідницький процес WWL використовує цифрові методи, щорічно проводячи 5 000 інтерв’ю з провідними юристами-практиками. Щорічно збирається понад 250 000 рекомендацій від третіх осіб.

Визнання Назара Чернявського міжнародним виданням Who’s Who Legal свідчить про його виняткові навички та внесок у сферу конфіденційності, захисту даних та інформаційних технологій. Цей успіх відображає прагнення фірми надавати виняткові юридичні послуги.

Офіційні постачальники послуг