Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата доносить голос бізнесу в Вашингтоні

Американська торговельна палата доносить голос бізнесу в Вашингтоні

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер та віце-президент Тетяна Прокопчук взяли участь та озвучили думку бізнесу про ситуацію в Україні на Щорічній Конференції Європейської ради Американських торговельних палат 2022 у Вашингтоні. Лідери тридцяти Американських торговельних палат в Європі взяли участь в брифінгах та зустрічах на найвищому рівні зі стейкхолдерами та політиками США, включаючи Міністерство торгівлі США, Державний департамент США, Офіс торгового представника США, Конгрес США та Торговельну палату США.


Зустрічі Торговельної Палати США

Андрій Гундер та Тетяна Прокопчук разом із керівниками 30 Палат в Європі взяли участь у спеціальних заходах Торговельної Палати США за участі її Президента Сьюзан Кларк, а також зустрічах з представниками та співробітниками Міністерства торгівлі США.


Спеціальний захід Палати в Україні «Життєздатний бізнес в Україні: від війни до відновлення»

Захід був організований Американською торговельною палатою в Україні спільно з Торговельною палатою США та об’єднав представників міжнародної бізнес та дипломатичної спільноти, державних службовців США, міжнародні фінансові організації, партнерів та друзів України. У центрі уваги – відбудова України та післявоєнна економічна трансформація, гуманітарна допомога від бізнесу, та можливості для американського та міжнародного бізнесу допомогти очолити ці життєво важливі зусилля у всьому світі.


Інтерв’ю Президента Американської торговельної палати в Україні Андрія Гундера для Голосу Америки у Вашингтоні

«Немає майбутнього для американського бізнесу в росії. Перенесіть свій бізнес з росії в Україну – будьте на правильному боці історії. Йдуть вже конкретні розмови про відбудову України, та роль яку буде відігравати бізнес і особливо американський бізнес в цьому. Найболючішим зараз є очікування падіння ВВП до 45%. Тому терміновим є відновлення роботи і розмінування портів. Головний заклик зараз – робити бізнес з українцями. Україна переможе. Це буде привабливо та прибутково для американського та міжнародного бізнесу інвестувати в нову, незалежну, соборну Україну після перемоги», Андрій Гундер.


Ініціатива EMPOWER HER

Під час зустрічі з Даяною Фаррел, заступником заступника Міністра Міжнародної торгівлі, Палата в ЄС та Європейська рада Американських торговельних палат підписали декларацію EMPOWER HER. Мета ініціативи EMPOWER HER – популяризація ролі жінок у міжнародному бізнесі та торгівлі.


Зустріч з Делаваром Сайєдом, спеціальним представником з комерційних і ділових питань – Бюро економічних і ділових питань Міністерства торгівлі США

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер та віце-президент Тетяна Прокопчук зустрілися з Делаваром Сайєдом щоб обговорити, як приватний сектор США може долучитися до процесу відбудови України. Це лідерство матиме вирішальне значення для трансформації України.


Зустріч з командою Міністерства торгівлі США

Андрій Гундер і Тетяна Прокопчук зустрілися з Девідом Де Фалько, заступником міністра торгівлі США з питань Європи та Євразії. У фокусі – пріоритети від приватного сектору щодо відновлення та ініціатива Палати щодо ведення бізнесу з українцями. Ми вдячні за всю надану підтримку, зокрема за тимчасове призупинення дії 232 митних тарифів на українську сталь.


Офіційні постачальники послуг