Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Національний банк має залишатися незалежним, щоб забезпечити довіру інвесторів в Україні

Національний банк має залишатися незалежним, щоб забезпечити довіру інвесторів в Україні

Сильний та незалежний Національний банк (НБУ) є потужним сигналом довіри для іноземних інвесторів та для компаній, які вже інвестували мільярди доларів і створили тисячі робочих місць, а також для міжнародних партнерів, які надають фінансову підтримку для підтримки економіки. НБУ є найбільш надійною установою серед іноземних інституційних інвесторів та бізнес-спільноти. Тож Національний банк має залишатися незалежним, щоб бути ефективним та забезпечити довіру інвесторів в Україні.

Американська торговельна палата в Україні буде працювати з новопризначеним Головою Національного банку України Кирилом Шевченком. Бізнес-спільнота сподівається, що новопризначений Голова Нацбанку збереже незалежність НБУ та продовжить його поточний курс, зокрема монетарну політику, підтримку макроекономічної стабільності та інфляційне таргетування, а також забезпечить співпрацю з МВФ задля прискорення економічного зростання.

Читайте також

Офіційні постачальники послуг