Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Наталія Горбаль приєднується до складу партнерів ARZINGER і очолює практику приватних клієнтів та сімейного права

З 1 лютого 2022 р. Наталія Горбаль приєдналася до команди ARZINGER у якості партнера. Наталія очолила практику приватних клієнтів та сімейного права ARZINGER.

У Наталії Горбаль понад 23 роки досвіду роботи в юриспруденції. Сфера компетенції Наталії охоплює всі аспекти захисту прав, які виникають у сімейно-шлюбних відносинах (судовий захист, альтернативні процедури вирішення спорів, договірне врегулювання, превентивні заходи). Вона володіє авторськими розробками шлюбних договорів, договорів про правовий статус майна, нажитого під час спільного проживання чоловіка і жінки без реєстрації шлюбу. Наталія також надає юридичний супровід з питань усиновлення та сурогатного материнства.

Наталія Горбаль брала участь у розробці змін до Сімейного кодексу України та інших законодавчих актів щодо захисту прав дітей та посилення відповідальності за несплату аліментів.

Наталія Горбаль є автором книг "Must have сезону, або Путівник (труднощами) сімейного життя" та "Must have сезону, або Новий погляд на шлюбний договір", а також заснувала онлайн-школу "PRO шлюб та сім'ю". Вона регулярно виступає спікером на профільних форумах і семінарах, є автором понад сотні публікацій в ЗМІ, а також експертом провідних українських телеканалів.

"Я рада стати частиною провідної на юридичному ринку України команди ARZINGER. Для мене це велика відповідальність і одночасно новий етап кар'єри", - коментує Наталія Горбаль. "Питання сімейного права дуже часто переплітаються з бізнес-діяльністю клієнтів, тому я бачу величезний потенціал для розвитку практики приватних клієнтів та сімейного права в складі ARZINGER ".

"За останні роки ARZINGER стрімко наростила обсяг роботи з приватними клієнтами, зокрема у сферах податкового права та нерухомості, і тому для нас є логічним кроком подальше посилення експертизи фірми у цьому перспективному напрямку", - зазначає керуючий партнер ARZINGER Тімур Бондарєв. "Ми дуже раді приєднанню Наталії Горбаль до команди ARZINGER. Наталія є одним з найвідоміших в Україні адвокатів з сімейного права, а її активна просвітницька і громадська діяльність сприяють підвищенню в Україні правової культури у сфері шлюбу і сім’ї".

Офіційні постачальники послуг