Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Михайло Харенко та Назар Чернявський вкотре підтверджують свої позиції серед найкращих світових експертів у сферах банківського і фінансового права, ринків капіталу за версією Expert Guide 2021

Авторитетний міжнародний довідник Expert Guide 2021 рекомендує партнерів Михайла Харенка і Назара Чернявського серед кращих світових юристів у сферах банківського і фінансового права, ринків капіталу.

Цього року в межах дослідження було опитано більш ніж 10 000 юристів і юрисконсультів і відібрано 5 095 експертів, які увійшли до фінального рейтингу. Фіналістів було визначено на основі комплексного дослідження, що, зокрема, враховує оцінки клієнтів та колег.

Довідник є провідним виданням у галузі банківського та фінансового права, ринку капіталу, і цього року дослідження охопило рекордну кількість людей. Протягом останніх 27 років Expert Guides досліджує юридичні ринки по всьому світу. Довідник є цінним інструментом та надійним ресурсом для міжнародних клієнтів, яким потрібна юридична допомога. Expert Guides надають авторитетну оцінку світовому ринку юридичних та консалтингових послуг та є важливим ресурсом для керівників та корпоративних юристів у всьому світі.

Офіційні постачальники послуг