Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Михайла Харенка визнано серед провідних світових експертів у сфері проєктного фінансування за версією Who’s Who Legal: Project Finance 2023

Михайло Харенко, партнер Sayenko Kharenko, визнаний серед кращих світових юристів у сфері проєктного фінансування згідно з Who’s Who Legal: Project Finance 2023.

Дослідження Who’s Who Legal зазначає, що Михайло Харенко “Відмінний юрист у цій сфері”.

Рейтинг WWL: Project Finance публікується з 2001 року, та має на меті визначити юристів приватної практики з підтвердженим досвідом представлення інтересів спонсорів та кредиторів в угодах з фінансування та рефінансування проєктів.

У зв’язку з транскордонним характером роботи в галузі проєктного фінансування досвід багатьох юристів, включених до списку, має широку географію, а їхня практика включає значний досвід міжнародної роботи. Проєктне фінансування є комплексною та насиченою галуззю практики, але такі індустрії, як енергетика, інфраструктура та транспорт, займають найбільшу частку робочого навантаження рекомендованих юристів.

У списку представлені 783 спеціалісти з 534 фірм у 72 юрисдикціях, що працюють у цій галузі практики.

Офіційні постачальники послуг