Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

MORIS юридично супроводжував Foodoteka.ua – найбільший фудмаркет на заході України

Наша команда консультувала цей проєкт на всіх етапах: від планування до реалізації. Юристи MORIS займалися реєстрацією прав інтелектуальної власності, структуруванням правовідносин із підприємцями, які доєднались до ініціативи, а також підготовкою проєктів договорів суборенди з ними. Окрім цього, ми надавали консультації з розробки айдентики, а також підготували необхідні документи для реєстрації торгової марки.

FOODOTEKA є частиною великого інноваційного центру Promprylad.Renovation. Фуд-проєкт об'єднує на одній локації площею 3500 м. кв. 15 різних ресторанних концептів. Окрім фуд-корнерів, FOODOTEKA передбачає ще й фудлабораторію та майданчик для розвитку шеф-кухарів.

MORIS надає юридичну підтримку проєкту “Промприлад.Реновація”, що ревіталізує старий завод “Промприлад”, розташований у центральній частині міста Івано-Франківська. “Промприлад.Реновація” створює простір для розвитку за різними напрямками - освіта, бізнес, мистецтво, а тепер цей перелік доповнився ще й кулінарною сферою та фудритейлом.

Офіційні постачальники послуг