Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Монделіс Україна» передала 17 неонатальних інкубаторів для медичних закладів в 9 містах України

«Монделіс Україна» передала 17 неонатальних інкубаторів для медичних закладів в 9 містах України

Київ – 27 березня 2024 – Компанія «Монделіс Україна» передала 17 сучасних неонатальних інкубаторів для десяти лікарень в різних куточках країни. Загальна вартість наданого обладнання склала понад 14,5 мільйонів гривень.

Через стрес та постійну небезпеку під час війни кількість складних пологів та діток, які потребують підтримки з перших хвилин життя, значно зросла. Тож від наявності та доступності у пологовому відділенні неонатального інкубатора прямо залежать шанси на порятунок маленьких пацієнтів. Неонатальні інкубатори (інша назва – кювези) використовуються для захисту немовлят та підтримки найважливіших функцій їхнього організму. Всередині інкубаторів підтримуються оптимальні умови для виходжування та лікування передчасно народжених і ослаблених діток.

На початку 2024 року завдяки фінансовій підтримці Mondelēz International Foundation та у співпраці із благодійним фондом «Благомай» інкубатори отримали лікарні та перинатальні центри у Київській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Черкаській, Дніпропетровській, Рівненській та Волинській областях.

«Ми продовжуємо послідовно та цілеспрямовано підтримувати Україну та українські громади в цей важкий час повномасштабної війни. Новим етапом наших благодійних ініціатив стала підтримка наймолодших та найменших українців. Тих, хто потребує медичної допомоги та особливого догляду уже з перших днів свого життя. Ці 17 сучасних інкубаторів, які ми передали лікарням та перинатальним центрам в дев’яти містах України, уже допомагають рятувати життя та здоров’я маленьких пацієнтів». - прокоментував Андрій Самусенко, Генеральний директор «Монделіс Україна».

Ця допомога стала продовженням благодійних ініціатив компанії «Монделіс» з підтримки українських закладів охорони здоров’я під час війни. З 2022 року компанія передала необхідне обладнання для 25 лікарень, перинатальних та реабілітаційних центрів, що покращило доступу до медичних послуг для понад 500 000 українців.

Детальніше про надану допомогу – у відео за посиланням.


Про «Монделіс Україна»

Компанія ПрАТ «Монделіс Україна» працює в Україні з 1994 року та представлена на ринку брендами шоколадної продукції Milka, «Корона»; печива Oreo, TUC, Belvita, Milka Choco bakery; бісквітних тістечок «Ведмедик Барні»; чипсів «Люкс», жувальної гумки Dirol та льодяників Halls.

До складу компанії входять Тростянецька кондитерська фабрика та дочірнє підприємство ТОВ «Чіпси Люкс». Виробничі потужності «Монделіс Україна» розташовані у Сумській та Київській областях.

Додаткова інформація про компанію – на сайті mondelezinternational.com/ukraine

Офіційні постачальники послуг