Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс

Chambers Europe, один з найбільш авторитетних щорічних рейтингів європейського юридичного ринку, у виданні за 2021 рік відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні. Також Астерс стала єдиною юридичною фірмою, відзначеною у всіх практиках, що включені в огляд по Україні.

Професійні досягнення Астерс у довіднику 2021 року відзначені наступним чином:

"Провідна на ринку" практика банківського та фінансового права Астерс увійшла до списку лідерів Band 1. Довідник оцінює старшого партнера Астерс Армена Хачатуряна найвищою можливою індивідуальною відзнакою –  як видатного професіонала, "харизма та авторитет якого допомагають досягти позитивних результатів". Видання відзначає партнера Ірину Поканай, "надійного професіонала", а також рекомендує  партнера Романа Степаненка та радника Габріела Асланяна.

Конкуренційне та антимонопольне право (Band 1). Команда "залишається найкращим вибором" для "найбільших міжнародних компаній з різних секторів". Партнер Ігор Свечкар "визнаний респондентами дослідження як найкращий експерт на ринку антимонопольного права в Україні". Партнер Олексій Пустовіт відзначений за експертизу в отриманні дозволів на злиття та проектах у сфері міжнародної торгівлі. Партнер Олександр Вознюк "вперше рекомендований завдяки значному визнанню на ринку".

У практиці корпоративного права та M&A Chambers Europe 2021 рекомендує Армена Хачатуряна як видатного професіонала. Партнер Вадим Самойленко також відзначений за "багаторічну експертизу у роботі над проектами з корпоративного управління, комплаєнсу та створення спільних підприємств". Видання рекомендує партнера Олега Бойчука за "розуміння структури угод".

Chambers Europe 2021 високо рекомендує практику вирішення спорів Астерс – "видатну команду з вражаючим підбором юристів".

У практиці міжнародних арбітражних та судових спорів довідник характеризує як видатних професіоналів співкеруючих партнерів Астерс – Сергія Свирибу ("відомого завдяки його колосальному досвіду") та Олексія Дідковського (за "стратегічні консультації у резонансних міжнародних спорах"). "Відомий завдяки найкращій на ринку експертизі" партнер Маркіян Ключковський "отримує визнання за клієнтоорієнтований підхід". Видання також рекомендує радника Дмитра Шемеліна.

У судовій практиці рейтинг відзначає партнера Гліба Бялого за "глибоке розуміння українських реалій". Партнер Андрій Пожидаєв "піднявся у рейтингу завдяки позитивним відгукам з ринку та зростанню відомості".

У практиці кримінального права "розсудливий та орієнтований на вирішення проблем" партнер Сергій Гребенюк "високорекомендований за роботу з бізнесменами найвищого ешелону та провідними міжнародними компаніями". "Дуже працьовитий" радник Орест Стасюк "вперше відзначений завдяки численним позитивним відгукам клієнтів".

У практиці енергетики та природних ресурсів "авторитетна" команда Астерс відзначена у Band 1, а партнер Ярослав Петров "отримав високі рекомендації завдяки супроводу проектів з відновлювальної енергетики". Партнер Тамара Луканіна відзначена за "регуляторні проекти для нафтогазового сектору". Радник Анжеліка Лівіцька рекомендована "за роботу у проектах з відновлювальної енергетики та у будівельній галузі".

"Варта визнання" команда практики права інтелектуальної власності Астерс відзначена у дослідженні. Партнер Юлія Семеній визнана за "широке портфоліо проектів, зокрема у сфері реєстрації торгових марок та патентів, захисту прав ІВ та вирішення спорів ".

Астерс також високо рекомендована у практиках:

  • реструктуризації та банкрутства – як "помітна на ринку" команда, яка "розуміє ринок та процеси, які на нього впливають". Дослідження рекомендує партнера Ірину Поканай;
  • нерухомості "знана на ринку команда, яка працює здебільшого з міжнародними клієнтами" разом з індивідуальним визнанням партнера Романа Костенка;
  • податкового права. Джерела відзначають "цілісний підхід" юристів Астерс. Рейтинг рекомендує партнера Костянтина Соляра;
  • трудового права. Клієнти відзначають "бізнес-орієнтований підхід" команди.

***

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг