Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Miratech визнано переможцем Global InfoSec Award 2023

Miratech визнано переможцем Global InfoSec Award 2023

25 квітня 2023 року, НЬЮ-ЙОРК – Miratech, глобальна консалтингова організація ІТ-послуг, отримала нагороду від Cyber Defense Magazine (CDM) на їх 11-й щорічній премії Global InfoSec Awards на #RSAC 2023. Олег Худяков, директор з інформаційної безпеки Miratech, був названий Top Chief Information Security Officer.

«Ми дуже раді отримати одну з найпрестижніших нагород у сфері кібербезпеки від журналу Cyber Defense Magazine під час їх 11-річчя як незалежного постачальника новин та інформації з кібербезпеки. Ми знали, що конкуренція буде важкою, і що головними суддями є найкращі провідні експерти з інформаційної безпеки з усього світу. Ми не могли бути більш задоволені результатом», — сказав Олег Худяков, директор з інформаційної безпеки Miratech.

Переможний проект передбачав створення детального плану з кількома пунктами дій у 16 областях та пройшов суворе тестування, забезпечивши найвищий рівень безпеки, залишаючись економічно ефективним. Постійні інвестиції Miratech в експертизу кібербезпеки демонструють прагнення надавати своїм клієнтам найкращий захист від кіберзагроз.

«Miratech втілює в собі три основні функції, які на нашу думку, потрібні для того, щоб стати переможцями: розуміння загроз завтрашнього дня, сьогоднішнього дня, надання економічно ефективних рішень і впровадження інновацій несподіваними способами, які можуть допомогти зменшити кіберризик і бути на крок попереду наступного злому», – підкреслив Гері С. Мілієфскі, видавець журналу Cyber Defense Magazine.

Ми дуже раді бути членами цієї бажаної групи переможців, розміщеної тут: http://www.cyberdefenseawards.com/


Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 33 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації: miratechgroup.com

Про CDM InfoSec Awards

Журнал Cyber Defence Magazine вшановує новаторів InfoSec з усього світу вже десятий рік. Наші вимоги до подання стосуються будь-яких стартапів, компаній на ранніх і пізніх стадіях або публічних компаній у сфері ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ (INFOSEC), які вважають, що вони мають унікальну та переконливу пропозицію щодо свого продукту чи послуги. Дізнайтесь більше на: www.cyberdefenseawards.com

Про суддівство

Суддями є CISSP, FMDHS, CEH та сертифіковані професіонали з безпеки, які голосували на основі незалежного перегляду надісланих компанією матеріалів на веб-сайті кожного подання, включаючи, але не обмежуючись, таблиці даних, офіційні документи, літературу про продукт та інші ринкові змінні. CDM має гнучку філософію, щоб знайти більше інноваційних гравців з новими та унікальними технологіями, ніж гравців з найбільшою кількістю клієнтів або грошей у банку. CDM завжди запитує «Що далі?» тому ми шукаємо найкращі у своєму класі рішення InfoSec нового покоління.

Про Cyber Defense Magazine

Журнал Cyber Defence Magazine є головним джерелом новин та інформації про кібербезпеку для професій InfoSec у бізнесі та уряді. Нами керують і публікують етичні, чесні, пристрасні професіонали з інформаційної безпеки. Наша місія полягає в тому, щоб ділитися передовими знаннями, реальними історіями та нагородами за найкращі ідеї, продукти та послуги в галузі інформаційних технологій. Ми щомісяця безкоштовно доставляємо електронні журнали онлайн, а також спеціальні випуски виключно для конференцій RSA. CDM є гордим членом Cyber Defense Media Group.

Дізнайтеся більше про нас на https://www.cyberdefensemagazine.com і відвідайте https://www.cyberdefensetv.com  і https://www.cyberdefenseradio.com , щоб побачити та почути деякі з найбільш інформативних інтерв’ю багатьох із цих переможців. Приєднуйтеся до вебінару на сайті https://www.cyberdefensewebinars.com  і зрозумійте, що знання інформаційної безпеки — це сила.

Офіційні постачальники послуг