Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Miratech вітає Джастіна Керні на посаді віце-президента з персоналу

Miratech вітає Джастіна Керні на посаді віце-президента з персоналу

5 травня 2023, Нью-Йорк - Miratech, провідна компанія з ІТ-послуг та консалтингу рада вітати Джастіна Керні в команді вищого керівництва як віце-президента з персоналу.

На своїй новій посаді, пан Керні сприятиме здійсненню трансформаційних змін, розвитку високоефективної глобальної роботи персоналу, впровадженню моделей залучення працівників і створенню успішного бренду роботодавця.

Основним завданням Джастіна Керні буде розвиток організаційної культури, посилення залученості співробітників, а також розробка та впровадження методів роботи з людьми, які забезпечать стійке зростання компанії Miratech.

Пан Керні має багатий досвід роботи в HR-лідерстві у різних індустріях. За більш ніж 24 роки успішної кар'єри в HR у складі керівних команд, новий віце-президент з питань персоналу впевнений у своїй здатності максимізувати ефективність надання HR-послуг та розвитку культури, побудованої на співчутті, стійкості та менталітеті зростання. Раніше він працював в якості віце-президента з питань персоналу в групі Logicallis, британській телекомунікаційній компанії, де продемонстрував чудові результати роботи.

За більше ніж двадцять років своєї кар'єри в управлінні персоналом, Джастін Керні накопичив значний досвід у підтримці росту бізнесу, цифровізації функцій управління персоналом та розвитку міжнародних команд, що є критично важливими напрямками для далекоглядних планів розвитку Miratech.

"У Miratech ми прагнемо надати нашим співробітникам найкращий можливий досвід. Ми раді, що Джастін приєднався до нашої команди, оскільки його великий досвід у керуванні та управлінні персоналом буде інструментальним у досягненні наших амбітних планів зростання. Ласкаво просимо, Джастін!", - прокоментувала Ольга Скидан, віце-президент з корпоративних послуг компанії Miratech.

Пан Керні коментує: "Я дуже радий приєднатися до Miratech. Я вважаю надзвичайно вражаючим те, що стійка команда в Україні та в усьому світі не лише змогла продовжувати підтримувати наших клієнтів, незважаючи на трагічні події, але й реалізувала наші амбітні плани розвитку. Я дуже радий підтримати Miratech на наступних етапах розвитку, спираючись на чудову, вже існуючу, корпоративну культуру ".


Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об'єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://miratechgroup.com/

Офіційні постачальники послуг