Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Miratech прискорює ріст завдяки розширенню в Бангалор, Індія

Miratech прискорює ріст завдяки розширенню в Бангалор, Індія

4 жовтня 2022 р., Нью-Йорк. Miratech, світовий лідер у сфері ІТ-послуг і консалтингу, оголошує про експансію в Бангалор.

Понад тридцять років Miratech є провідним світовим постачальником інноваційних ІТ-послуг і консалтингу для підприємств і стартапів у різних куточках світу. Саме тому, впевнено дотримуючись курсу на виконання своїх стратегічних цілей щодо розширення, компанія продовжує масштабування та розгортає роботу на ринку Індії, надаючи послуги з розробки цифрових продуктів та дизайну клієнтського досвіду для відомих світових компаній.

«У рік, сповнений зростанням і розширенням, я радий поділитися цією наступною віхою. Ми продовжуємо рости в усьому світі, додаючи до нашої різноманітної культури віддаленої роботи, яка існує в компанії», – поділився Валерій Куций, генеральний директор Miratech.

У серпні Miratech відкрив новий R&D центр в Канаді  і лише місяць потому продовжив розширення до Індії. До кінця цього року команда в Індії перевищить 100 інженерів, і очікується, що ця кількість зростатиме протягом року. У 2020 році Miratech прийняв культуру RemoteTogether, засновану на зобов’язанні залучати виняткові таланти, яких можна долучати до проектів в усьому світі. Швидке впровадження віддаленої роботи дозволило створити мережу талантів у більше ніж 25 країнах.

Індія має один із найшвидше зростаючих резервів кадрів для індустрії послуг на основі ІТ та інформаційних технологій (ITeS), відома своєю конкурентоспроможністю, гнучкістю та досконалістю, а також наявністю кваліфікованих спеціалістів.

З 1989 року Miratech реалізує свою модель стратегічних інновацій забезпечуючи виняткові результати на кожному рівні залучення, щоразу. Це захоплююче розширення є частиною ініціативи, спрямованої на задоволення глобального попиту на послуги в сегменті роботи з великими корпоративними клієнтами, а також позиціонування, яке дозволить скористатися можливостями зростання, на які очікує компанія.


Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 750 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації про Miratech www.miratechgroup.com

Офіційні постачальники послуг