Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Miratech анонсує запуск MiraCloud на AWS Marketplace

Miratech анонсує запуск MiraCloud на AWS Marketplace

Нью-йорк, 4 січня - Miratech, провідна компанія з ІТ-послуг та консалтингу, презентує MiraCloud на AWS Marketplace, значимий крок в трансформації Contact Center as a Service (CCaaS) платформ та трансформації досвіду клієнта. Плавно інтегруючи провідні засоби голосового та цифрового зв’язку, підібрані для особливих потреб бізнесу, Miratech пропонує витончене та ефективне рішення.

Адам Андеркоффлер, віце-президент Глобальних Альянсів та Партнерств, підкреслює значення запуску MiraCloud від Miratech на AWS Marketplace.  “Цей значущий крок демонструє важливе значення в здобутті широкого охоплення ринку, щоб показати трансформаційні можливості MiraCloud, особливо підібрані для плавного розгортання CCaaS та комплексного пакету пов’язаних з досвідом клієнта (CX) послуг”.

Цей підхід комплексно розроблений, аби задовольнити різні та постійно змінні потреби клієнтів, які шукають трансформаційні СХ послуги, - пояснив він.

Швидкий доступ до кваліфікованих ресурсів з AWS Marketplace, посилює позицію MiraCloud як комплексної та дружньої для користувача послуги. Комбінуючи разом талановитий персонал, найкращі практики та обширний досвід реалізації та інтеграції CCaaS, це надає організаціям можливості реалізувати на повну свій прибуток з AWS послугами.

Рішення для контакт-центрів від компанії Miratech, що впроваджуються в рамках MiraCloud, надають безліч переваг. Клієнти компанії Miratech які використовують Genesys Cloud CX отримують переваги від кваліфіковано розроблених інтеграцій, індивідуальних рішень і гарантованої постійної підтримки. Завдяки цьому MiraCloud є неперевершеним вибором для підвищення ефективності контакт-центрів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://miratechgroup.com/miracloud/


Контакти для медіа:

Тел: +1 212 858 7600

Email: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об'єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://miratechgroup.com/

Офіційні постачальники послуг