Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

McDonald’s знову працює у Дніпрі

McDonald’s знову працює у Дніпрі

Пресреліз, 25.04.2023

25 квітня у м. Дніпрі відновили роботу перші чотири ресторани McDonald’s, і ще один заклад готується до відкриття протягом дня. Із відкриттям закладів компанія продовжує розширювати географію роботи, аби ще більше українців змогли знову скуштувати улюблені страви та отримати звичний для них сервіс.

Ресторани у Дніпрі відкриваються у різних частинах міста. McDonald’s на  пл.Старомостова,5 розташований біля залізничного вокзалу і зручний для містян та гостей міста. Ресторан на пр. Гагаріна, 128 улюблений серед молоді, адже поруч розташовані кілька навчальних закладів. Ще два ресторани на пр. Героїв, 2-В та вул.Кондратюка, 2-В – розташовані у різних районах, поруч із набережною та зонами відпочинку. Також ресторан McDonald’s відкрився на лівому березі на пр.Слобожанському, 1-А.

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі виробничі процеси, видає оплачені замовлення й зачиняє заклад, аби гості та працівники могли пройти в укриття. Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи.

У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб ефективніше відпрацювати оновлені процедури з безпеки.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. А послуга McDelivery, яку забезпечують партнерські компанії з доставки Glovo та Bolt Food, стане доступною на початку травня.

У зв’язку із відновленням ланцюгів постачання і нарощенням обсягів складів спершу у дніпровських ресторанах буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься.

Наступні заклади у м. Дніпрі відкриються за адресами вул. Глінки 2 та вул.Ніжнєдніпровській 17 на початку травня. Точну дату McDonald’s повідомить на офіційних сторінках компанії у соцмережах.

Відновлення роботи у південній та східній частині України розпочалося 28 березня з Одеси та Одеської області, де McDonald’s відкрив 9 ресторанів. Разом із щойно відновленими дніпровськими закладами в Україні працюють вже 83 ресторани McDonald’s.

Дізнатися про графік роботи та актуальний статус закладів можна на офіційному сайті компанії https://ukraine.mcdonalds.ua/ukr/mcmode/.


Про McDonald's в Україні

McDonald’s в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. McDonald’s щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. McDonald’s в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер «Фундації Дім Рональда МакДональда» в Україні.

Спільно з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників компанія підтримувала українців протягом всього минулого року і продовжує підтримувати зараз. Постраждалим українським сім'ям волонтери збирають й передають продукти першої необхідності, а державним лікарням – сучасне обладнання для лікування мінно-вибухових ран.

Cлідкуйте за сторінками McDonald’s в Україні в соцмережах Facebook, Instagram і YouTube.

Контакти для ЗМІ:

Пресслужба McDonald’s

Сніжана Пушкар

+380 50 432 94 53

snizhana.pushkar@ua.mcd.com

Be—it Agency

Олеся Гусєва

+38 063 23 605 21

ohusieva@be-it.com.ua

Офіційні постачальники послуг