Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

McDonald’s запускає програму «Долонька щастя», щоб допомогти батькам бути поруч з важкохворими дітьми в лікарнях

McDonald’s запускає програму «Долонька щастя», щоб допомогти батькам бути поруч з важкохворими дітьми в лікарнях

McDonald’s запускає програму “Долонька щастя” для підтримки Сімейних кімнат, облаштованих при дитячих лікарнях, де хворі діти можуть бути поруч з батьками під час лікування. Цьогорічна програма «Долонька щастя» важлива як ніколи, адже діти хворіють і під час війни, вони потребують відчуття дому та захищеності завдяки підтримці найближчих людей, адже батьки для дитини – і є дім.

Програма стартує символічно 1 червня у День захисту дітей і триватиме по 30 червня в усіх ресторанах McDonald’s в Україні. Протягом цього періоду кожен охочий зможе долучитися із придбанням упізнаваного символу благодійності - паперової долоньки, або ж спеціально введеної в меню новинки МакПиріг яблучний.  Увесь прибуток з цих продажів McDonald’s перераховує благодійній організації Фундація Дім Рональда МакДональда для розвитку і підтримки Сімейних кімнат, де завдяки перебуванню з рідними маленькі пацієнти відчувають більше затишку і того емоційного зв’язку, який додає спокою і сил для боротьби з хворобою та швидшого одужання.

Придбати продукцію можна в усіх ресторанах McDonald’s, які працюють в Україні, та в усіх каналах продажу: в ресторанах на касі й у терміналах, на МакДрайві, через експрес-вікно, або ж при замовленні доставки, додавши вказані товари до замовлення.

McDonald’s як багаторічний партнер Фундації в Україні підтримує її в розвитку Сімейних кімнат Рональда Макдональда у найбільших державних дитячих лікарнях України. У цих кімнатах батьки й родичі маленьких пацієнтів можуть перепочити, перекусити і провести час із дитиною в ігровій зоні — майже як вдома, а перебування для рідних безкоштовне, у деяких випадках вони можуть мешкати там тижні і навіть місяці. Такі Сімейні кімнати працюють у дитячих лікарнях Києва, Львова, Вінниці, Рівного і Сум.

Компанія завжди допомагає громадам там, де може бути найбільш ефективною, і тим, що є найбільш необхідним для людей. McDonald’s втілює благодійну програму «Долонька щастя» вже понад 20 років. А з початком вторгнення компанія розширила співпрацю з Фундацією Дім Рональда МакДональда: разом з нею та за активної волонтерської участі працівників підтримує українців, які опинилися у скрутному становищі через воєнні дії. Постраждалим українським сім'ям волонтери збирають й передають продуктові набори, а державним лікарням – сучасне обладнання для лікування мінно-вибухових ран та операційних. За цими програмами надано допомоги на понад 100 млн грн.


Про McDonalds Україна

McDonald’s в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. McDonald’s щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. McDonald’s в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Cлідкуйте за сторінками McDonald’s в Україні в соцмережах Facebook, Instagram і YouTube.

Про “Фундацію Дім Рональда МакДональда в Україні”

“Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні” розпочала роботу 2016 року. Це частина глобальної благодійницької мережі, заснованої 1974 року в США, що працює тепер у 62 країнах світу. Фундація підтримує розвиток сімейно орієнтованої медицини, що передбачає залучення всієї сім’ї до лікування дитини. Стрижнева програма Фундації в Україні — створення Сімейних кімнат Рональда МакДональда. Це спеціально облаштоване місце в лікарні, де батьки й родичі дитини-пацієнта можуть перепочити, набратися сил, поспілкуватися й побавитися з дитиною, а також задовольнити свої базові потреби в гігієні, сні чи харчуванні. Докладніше — на rmhc.org.ua.

Контакти для ЗМІ:

Пресслужба McDonald’s

Сніжана Пушкар

+380 50 432 94 53

snizhana.pushkar@ua.mcd.com

Be—it Agency

Олеся Гусєва

+38 063 23 605 21

ohusieva@be-it.com.ua

Офіційні постачальники послуг