Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Марину Грицишину та Анастасію Бідах обрано головами комітетів АПУ на 2022-2023

23 листопада 2021 року Асоціація правників України (АПУ) офіційно оголосила про успішне завершення процедури вибори голів комітетів на 2022 — 2023 роки. Радницю Марину Грицишину обрано головою комітету з питань енергетики, нафти та газу. Старшу юристку Анастасію Бідах обрано головою комітету з нерухомості та будівництва.

Це вже другий термін Марини на посаді голови комітету з питань енергетики, нафти та газу АПУ. Серед своїх задач на 2022 — 2023 роки вона бачить створення на базі асоціації мережі юристів із досвідом в енергетичному секторі, а також активну співпрацю з профільними асоціаціями в Україні, такими як, Українська вітроенергетична асоціація, Українська асоціація відновлюваної енергетики, Біоенергетична асоціація України, Асоціація сонячної енергетики України, та міжнародними асоціаціями в секторі енергетики.

Для Анастасії це також другий поспіль термін на посаді голови комітету з нерухомості та будівництва. Серед своїх основних пріоритетів розвитку на цій посаді вона виділяє такі: сприяти розвитку ринку нерухомості та будівництва, активно залучати фахівців до обговорення найактуальніших питань галузі та законотворчих процесів, за участю членів АПУ, приділяти увагу захисту прав та інтересів учасників ринку нерухомості та будівництва, сприяти залученню інвестицій в Україну.

Асоціація правників України (АПУ) – всеукраїнська громадська організація, заснована у 2002 році, що об’єднує більше 6 тисяч правників у сильну та впливову професійну спільноту, яка є потужним голосом правничої громади нашої країни.

З результатами голосування за голів комітетів можна ознайомитися за посиланням https://uba.ua/ukr/news/8787/

Офіційні постачальники послуг