Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Марина Грицишина – єдина представниця незалежної української юридичної фірми у програмі наставництва «Розширення можливостей для жінок в енергетиці»

Марина Грицишина, радник, керівник напрямку енергетики Sayenko Kharenko, член Правління Української вітроенергетичної асоціації (УВЕА) обрана до програми наставництва «Розширення можливостей для жінок в енергетиці» (Women in Energy Empowerment) від Глобальної жіночої мережі з енергетичного переходу  (GWNET) від імені Німецького енергетичного агентства (dena) та Федерального міністерства економіки та енергетики (BMWi) у рамах Німецького двостороннього енергетичного партнерства. Марина – єдина представниця від української незалежної юридичної фірми.

Програма наставництва спрямована на просування кар’єри жінок-менеджерів середньої ланки, які працюють у галузях відновлюваних джерел енергії, енергоефективності чи енергетичної інфраструктури в Казахстані, Росії, Туреччині, та Україні. Кожна з обраних учасниць буде приставлена до ментора, з яким вони будуть співпрацювати з вересня 2021 року по серпень 2022 року. Вибір ментора здійснюється на основі кар’єрних очікувань, зазначених в аплікаційній формі.

Також буде організована серія ексклюзивних заходів для обміну досвідом та знаннями у питаннях енергетики та особистого розвитку серед усіх учасниць та менторів.

Глобальна жіноча мережа з енергетичного переходу (GWNET) – міжнародна некомерційна організація, заснована у 2017 році відповідно до австрійського законодавства. GWNET має на меті просування глобального переходу на альтернативні джерела енергії шляхом об’єднання та розширення прав і можливостей жінок, які працюють у сфері сталої енергетики, як у розвинених, країнах, так і в країнах, що розвиваються.

Офіційні постачальники послуг