Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Марта Галабала очолила практику захисту довкілля та сталого розвитку Asters

Asters рада повідомити, що радниця фірми Марта Галабала призначена керівницею практики захисту довкілля та сталого розвитку з 1 січня 2024 року.

Марта Галабала має понад 15 років досвіду супроводу проєктів у сфері енергетики, зокрема проектів у нафтогазовому секторі та у відновлюваній енергетиці. Цей досвід включає роботу у проєктах з вітровими, сонячними та біогазовими установками, а також інші види проектів, пов'язані з енергогенерацією. Вона також консультує девелоперів, підрядників та кредиторів щодо юридичного аудиту енергетичних проєктів та купівлі готових енергетичних компаній.

У 2023 році Марта завершила 14-місячне стажування в провідній ірландській юридичній фірмі Arthur Cox. Марта використовуватиме свій суттєвий міжнародний досвід для допомоги клієнтам Asters у реалізації проєктів, пов'язаних з відновлюваною енергетикою, ESG, енергетичним переходом та Європейським зеленим курсом.

Старший партнер Asters Армен Хачатурян коментує призначення: "Ми з Мартою працюємо з 2017 року, коли вона приєдналася до команди Asters. Тепер у Марти як радниці практики енергетики та природних ресурсів з'являється нова місія — очолити відносно новий, але дуже важливий напрямок сталого розвитку, який має на меті впровадження позитивних змін у сфері екології, соціального розвитку та корпоративного управління. Я вірю, що її досвід роботи в Україні та за кордоном, глибоке розуміння бізнесу та потужна мотивація просувати ESG-проекти допоможуть їй досягти великих успіхів".


Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг