Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Маркіян Ключковський включений до списку арбітрів Спортивного Арбітражного Суду в Лозанні

Партнер Астерс Маркіян Ключковський включений до списку арбітрів  Спортивного Арбітражного Суду (CAS), незалежної міжнародної установи з вирішення спортивних спорів.

До списку CAS входять близько 300 арбітрів з 87 країн, обраних за критерієм визначної експертизи у галузях міжнародного арбітражу та спортивного права. Наразі до списку включені тільки 3 юристів, що є громадянами України. Маркіян Ключковський став першим в історії партнером української юридичної фірми, включеним у список арбітрів CAS.

Маркіян Ключковський – провідний в Україні експерт у галузі спортивного права. Він надавав консультації багатьом спортсменам та спортивним клубам у тому числі захищав їхні інтереси у CAS. Маркіян був обраний Міжнародним олімпійським комітетом для представлення інтересів спортсменів-олімпійців у спеціально створеному підрозділі CAS (Ad Hoc Division) на зимових Олімпійських іграх 2014 р. Маркіян також був членом палати з вирішення спорів Української асоціації  футболу та займав посаду віце-президента Української Прем'єр-Ліги.

Спортивний Арбітражний Суд (CAS) є незалежною від будь-якої спортивної організації установою, яка надає послуги з вирішення спортивних спорів шляхом арбітражу або медіації на основі процедурних правил, адаптованих до специфічних потреб спортивного світу. CAS було створено у 1984 р. CAS знаходиться під адміністративним та фінансовим управлінням Міжнародної арбітражної спортивної ради (ICAS). Штаб-квартира CAS розташована у швейцарській Лозанні.


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг