Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

МакДональдз оновлює культовий ресторан на Вокзальній площі у Києві

МакДональдз оновлює культовий ресторан на Вокзальній площі у Києві

Із 1 червня культовий ресторан МакДональдз, що розташований на Центральному залізничному вокзалі у Києві, зачиняється на реконструкцію. За останні 10 років цей ресторан щорічно входив до топ-5 ресторанів України за відвідуваністю. А у 2011 році став другим закладом у світі.

Ремонтні роботи планують завершити до листопада цього року, тож поки заклад оновлюватиметься, клієнти можуть зробити замовлення у двох ресторанах МакДональдз, розташованих на Південному вокзалі всього у 600 та 800 метрах від Вокзальної площі — на вулиці Січеславська, 6 та Георгія Кірпи, 5а.

Після завершення запланованих робіт в ресторані на Вокзальній площі на гостей чекатиме оновлений дизайн залу на 193 місця і велика тераса на 88. Для зручного замовлення працюватимуть 11 двосторонніх терміналів самообслуговування, а також ресторан стане першим закладом МакДональдз в Україні із пасажирським ліфтом для переміщення між першим і другим поверхом, з якого відкриватиметься вид на площу.

Таким чином МакДональдз продовжує втілювати стратегію розвитку, яка включає в себе як відкриття нових ресторанів, так і модернізацію існуючих.

Подивитися перелік усіх ресторанів МакДональдз в Україні із графіком їх роботи можна з офіційних джерел інформації компанії: на сайті МакДональдз в Україні та в мобільному застосунку в AppStore та Google Play. Там же буде оприлюднена інформація, щойно ресторан на Вокзальній площі в столиці знову відкриє двері для гостей.


Про МакДональдз в Україні

МакДональдз в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. МакДональдз щорічно входить до переліку найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. МакДональдз в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер благодійної Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Слідкуйте за сторінками МакДональдз в Україні в соцмережах Facebook, Instagram і YouTube.

Контакти для ЗМІ:

Пресслужба МакДональдз

Назар Бедій

+38 095 593 91 95

nazar.bedii@ua.mcd.com

Be—it Agency

Юлія Пряникова

+38 097 96 005 96

mcdpressoffice@be-it.com.ua

Офіційні постачальники послуг