Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Лист від Президента США Джо Байдена Американській торговельній палаті в Україні та компаніям-членам

Лист від Президента США Джо Байдена Американській торговельній палаті в Україні та компаніям-членам

БІЛИЙ ДІМ

ВАШИНГТОН

1 липня, 2022

Для мене честь привітати Американську торговельну палату в Україні з 30-річчям.

Ця історична подія відбувається в той час, коли відносини між Сполученими Штатами та Україною міцніші, ніж будь-коли, і проходять небачені до цього випробування. Оскільки український народ продовжує зазнавати насильства та розрухи через неспровоковану війну розпочату Росією, робота Американської торговельної палати в Україні зараз важлива як ніколи. Дякуємо вам за те, що ви є життєво важливим ресурсом для українців, в момент, коли вони прагнуть подолати ці безпрецедентні виклики та побудувати вільні ринки, щоб служити вільним людям всюди.

Сьогодні Сполучені Штати залишаються відданими лідерству в світі, разом із нашими союзниками та партнерами, щоб відповісти об'єднано та рішуче на умисну війну Росії, яка принесла катастрофічні втрати життів та непотрібні людські страждання. Відзначаючи цю знаменну річницю, знайте, що я вдячний за ваші зусилля у сприянні міцному партнерству між нашими двома країнами та за вашу відданість у відбудові вільної, мирної та процвітаючої України. Розвиваючи торговельне співробітництво та підтримуючи взаємне економічне зростання шляхом експорту та створення робочих місць, ви також допомагаєте українцям в їх боротьбі за свободу.

Наполегливість ваших працівників, компаній-членів Палати, співробітників та їх сімей справді надихають нашу націю та весь світ. Дякую вам за все, що ви зробили, і за все, що ви будете робити надалі.

Джо Байден
Президент Сполучених Штатів Америки


Офіційні постачальники послуг