Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Лану Сінічкіну було обрано до постійно діючого складу Національної ради реформ

Раді повідомити, що Лану Сінічкіну, адвоката, партнера АО «Arzinger», було обрано до постійно діючого складу Національної ради реформ, в якості представника бізнес спільноти «СЕО Клуб Україна».

Національна рада реформ є спеціальним консультативно-дорадчим органом при Президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації. До складу ради також входять Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради, парламентарі, міністри та представники найбільших бізнес асоціацій України.

«Для мене це нагода донести позицію та пропозиції бізнес спільноти безпосередньо до тих, хто приймає політичні рішення щодо напрямку руху нашої країни. Завдяки активній участі у житті СЕО Клуба (від імені якого я братиму участь у цьому органі) та наявності в мене необхідного досвіду та експертних знань я сподіваюсь зробити свій позитивний внесок до регуляторного середовища з метою утвердження принципів верховенства права та розвитку країни в цілому. Я вірю, що ми – громадяни, що будують підприємства, надають робочі місця, сплачують податки – маємо право та навіть обов’язок брати безпосередню участь у формуванні порядку денного нашої країни» - зазначила Лана Сінічкіна.

Офіційні постачальники послуг