Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар зменшує вартість дзвінків за кордон

Абоненти Київстар зможуть телефонувати дешевше в Іспанію, Румунію, Литву та Молдову з послугою  Дзвінки за кордон. Також збільшено перелік країн, куди можна телефонувати без додаткових оплат.

Вартість дзвінків з України в Іспанію та Румунію зменшилася у чотири рази, до 1 грн за хвилину. А вартість дзвінків в Литву та Молдову – у п’ять разів, до 4 грн за хвилину*. Зниженими тарифами абоненти можуть користуватися в рамках стандартної послуги Дзвінки за кордон.

Нагадаємо також, що у більшості тарифних планів Київстар за фіксовану плату надаються пакети хвилин для дзвінків на інші мережі, які можна використовувати для дзвінків за кордон. Тепер абоненти із контрактними тарифами та бізнес-клієнти можуть телефонувати на номери Іспанії, Молдови й Румунії також без додаткових оплат, якщо в них тарифи лінійки ВАШ або замовлена Суперсила 100 хвилин на інші мережі та за кордон. Таким чином абоненти з цими пакетами можуть дзвонити без додаткових оплат загалом у 13 країн світу. Зокрема, в Польщу, Італію, Німеччину, Чехію.

Зменшення вартості міжнародних дзвінків є частиною стратегії Київстар для підтримки українців вигідними умовами послуг. Від початку повномасштабного вторгнення росії Київстар вже надав своїм абонентам безоплатних послуг або бонусів на суму, яка еквівалентна 577 млн гривень. А 1 млн абонентів у 27 країнах Європи активно користуються Роумінгом як вдома, тобто мобільними дзвінками та інтернетом за вигідними тарифами.

*Надаються пакети із 20 та 5 хвилин, відповідно.

Офіційні постачальники послуг