Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар зібрав 1,5 млн грн на розмінування завдяки підключенням Домашнього Інтернету

Київстар провів кампанію на підтримку спільної ініціативи з БФ «Повернись живим», в рамках якої від кожного нового підключення Домашнього Інтернету провайдер відраховував 50 грн на збір «Нам тут жити». За результатами кампанії зібрано й перераховано у фонд понад 1,5 млн грн донатів.

«Кожен з наших абонентів, який підключив Домашній Інтернет від Київстар під час збору «Нам тут жити», автоматично зробив свій внесок у розмінування нашої країни та допомогу саперам в їх складній, але надзвичайно важливій справі. Ми вдячні всім, хто долучився» – зауважив Сергій Сухорук, начальник департаменту фіксованого зв’язку компанії «Київстар».

Нагадаємо, «Нам тут жити» — спільна ініціатива Київстар та Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим» за партнерської підтримки групи 1+1 media. У межах проєкту триває збір 175  млн грн для забезпечення транспортом та обладнанням 146 інженерно-саперних груп Сил підтримки ЗСУ. Кошти від збору будуть спрямовані на необхідне обладнання для саперних груп, а саме: радіостанції, планшети, сумки для саперів, пікапи, коптери, металошукачі та інше необхідне обладнання.  Наразі на проєкт зібрано близько 122 млн грн, а загальний внесок у розмінування від Київстар вже складає понад 50 млн грн.

У рамках збору, провайдер не тільки збирав донати, а й проводив розіграші подарунків серед всіх, хто долучиться до кампанії. Зокрема, щотижня розігрувались гігабітні роутери з автографом амбасадора збору, Святослава Вакарчука, і брендовані комплекти, що включали ювелірний браслет та лімітовану поштову марку до 25-річчя Київстар.

Спільний проєкт «Нам тут жити» стартував у травні 2023 року і триватиме до досягнення цільової суми збору. Кожен небайдужий може зробити свій внесок та відправити донат на сайті проєкту.

Окрім цієї ініціативи, інтернет-провайдер продовжує безоплатно підключати до інтернету укриття по всій країні. За час повномасштабного вторгнення було підключено 1485 укриттів, а розмір інвестицій сягнув 690 тис. грн. Також компанія безоплатно підключила інтернет в 1184 модульних будиночках для переселенців і продовжить робити це за запитом на електронну адресу wifi@kyivstar.net.

Офіційні постачальники послуг