Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар збільшив покриття 4G у Волинській та Житомирській області

Ще 94 тисячі мешканців 402 населених пунктів України зможуть користуватись швидкісним мобільним інтернетом

Київстар збільшив покриття  4G мережі у Волинській та Житомирській областях і підключив до нових технологій зв’язку ще 402 населених пункти. Зокрема, на Житомирщині швидкісний мобільний інтернет з’явився в Андріївці, Більківцях, Замисловичах, Калинівці, Коростишеві, Лебедівці, Немирівці. А на Волині – в  Борохові, Володимир-Волинському, Городищі, Доманові, Любешеві, Ружині та інші. Щоб абоненти в цих населених пунктах могли користуватись швидкісним мобільним інтернетом, Київстар активував технологію LTE900 на 98 базових станціях.

Київстар – лідер за кількістю базових станцій мобільного зв’язку в Україні. Зв’язок 4G підтримують 14 тисяч базових станцій оператора, що дає можливість доступу до нових мобільних технологій для 87% населення України. У 2021 році оператор продовжить розвивати мережу, щоб доступ до 4G був у 90% населення.

Нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Щоб скористатись послугою достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM), яку можна отримати безкоштовно у оператора.

Мобільні оператори пришвидшили розвиток 4G завдяки використанню радіочастот в діапазоні 900МГц, який є критичним для покриття найвіддаленіших куточків та автошляхів країни.  Київстар добровільно поділився радіочастотним спектром у діапазонах 900 МГц і 1800 МГц з іншими учасниками ринку,  що створило всім рівні можливості для розвитку в Україні швидкісного мобільного інтернету.

Офіційні постачальники послуг