Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар збільшив покриття 4G у Миколаївській, Полтавській та Чернігівській області

Доступ до швидкісного мобільного інтернету за технологією  LTE отримали мешканці  ще 649 населених пунктів

Київстар підключив до зв’язку 4G ще 649 сіл, на території з населенням 204 тисячі чоловік у Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях. Зокрема, це  - Велика Багачка, Вовчик, Судіївка (Полтавської), Добрянка, Крути, Сосниця, Холми  (Чернігівської), Благодатне, Лимани, Трудолюбівка (Миколаївської) та ін.

Щоб збільшити територію 4G-мережі у цих районах, Київстар включив 76 базових станцій на частотах LET-900.

Мобільні оператори України прискорили розвиток 4G завдяки обміну радіочастотами 900 МГц. Базові станції цього діапазону мають найбільший радіус дії і забезпечують якісне покриття далеко за межами населених пунктів. Обмін радіочастотами став можливим завдяки конструктивній позиції компанії Київстар, яка добровільно відмовилась від частини свого спектру в діапазоні 900 МГц. У результаті телеком регулятор перерозподілив додатковий спектр між іншими мобільними операторами для розвитку 4G/LTE по всій Україні.

Швидкісний мобільний інтернет дає нові переваги для приватного бізнесу, освіти, дистанційних  медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Адже послуга працює як у   приміщеннях, так і на відкритій місцевості. Щоб скористатись мобільною передачею даних достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM).

Київстар продовжує збільшувати 4G покриття на частотах 1800 МГц, 2600 МГц і 900 МГц. За час розвитку в Україні технології LTE Київстар забезпечив можливість доступу до швидкісного мобільного інтернету  для 84% населення.

Офіційні постачальники послуг