Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар запустив послугу страхування в партнерстві з УкрФінСервіс

У рамках партнерства з УкрФінСервіс, маркетплейсом для страхових компаній, мобільний оператор Київстар запустив нову послугу для абонентів передплаченого зв'язку - оплату страхового поліса з мобільного рахунку.

Для абонентів Київстар до кінця 2020 року діє акція: при оплаті страхових полісів Зелена карта, ОСАГО, полісу медичного страхування (в тому числі на випадок захворювання Covid-19) за допомогою мобільного рахунку Київстар абонент отримує 10% кешбеку від вартості поліса на свій мобільний рахунок. При оплаті туристичної страховки з мобільного рахунку - 15% кешбеку від вартості поліса на мобільний рахунок.

Запуск послуги та акції прокоментував Сергій Коптік, директор департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар: «Ми спостерігаємо, як серед наших абонентів спосіб оплати з мобільного рахунку стає все більш популярним завдяки своїй екологічності, швидкості і надійності. Тому наша команда постійно працює над тим, щоб поповнювати каталог новими сервісами та акціями з партнерами. Кешбек на покупку страхового поліса - це можливість для клієнта заощадити час і гроші, а для нас - показати, що оплата послуг з мобільного рахунку - це просто і зручно».

Як скористатися?

Щоб скористатися акцією, необхідно вибрати страховий поліс на сайті маркетплейсу УкрФінСервіс, вибрати спосіб оплати «Смарт-Гроші»* від Київстар. На мобільному рахунку клієнта повинна бути сума не менш, ніж сума вартості страхового полісу. Після оплати абонент отримує кешбек на мобільний рахунок. Всі договори, крім Зеленої карти, на покупку страхових полісів оформляються в електронному вигляді і приходять покупцеві на електронну пошту протягом декількох хвилин після оплати.

 «Ми також, як і Київстар, прагнемо до розвитку технологій, зокрема фінтех: хочемо зробити страхові послуги для клієнтів більш доступними, зрозумілими і зручними. Пропонувати користувачам нові страхові продукти, які відповідають реальним потребам і допоможуть впоратися з фінансовими труднощами в складних життєвих ситуаціях», - додає Євген Бойко, керуючий партнер проєкту в компанії УкрФінСервіс.

Послуга доступна всім абонентам передплаченого зв'язку Київстар. Інформацію про те, які страхові поліси можна оформити онлайн і оплатити з мобільного рахунку Київстар, можна знайти на сайті https://ukrfinservice.com.ua/ua/smart.

*Послуга реалізовується за допомогою сервісу «Смарт-Гроші» - мобільного гаманця, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази з мобільного рахунку.

Офіційні постачальники послуг