Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар запустив перший український TikTok-серіал

TikTok-серіал «ВСЕ Є: Screenlove» можна подивитись на новоствореному каналі @kyivstar_official, який менш ніж за 3 тижні зібрав понад 13 тисяч підписників та більше 120 тисяч вподобань.

Героями серіалу стали зірка телесеріалу «Школа», блогер Ліза Василенко та учасник Х-фактору, танцівник і музикант Міша Соколовський. Вони ж запустили у TikTok спільний челендж #танцівшафі під саундтрек від Kadnay.

«Київстар вже має досвід створення свого серіалу «Київська зірка» для YouTube-каналу. А зараз ми вирішили освоїти новий формат та платформу. Вихід на TikTok надає Київстар можливість підтримувати зв’язок з більш молодою аудиторією, стати ближчими через комунікацію, цікаву для поколінь Z та A («альфа»). Це можливість ще більше заглибитись у створення креативного відео-контенту власного виробництва та знайомити через розважальний контент із нашими послугами та продуктами», - коментує Павло Даніман, маркетинг-директор компанії Київстар.

«ВСЕ Є: Screenlove» - це 11-серійний серіал, створений у жанрі скрінлайф, це означає, що події розгортаються на екранах смартфонів героїв. Відтак серіал знімався здебільшого на смартфон. Кожна серія триває 60 секунд.

Серіал вийшов у рамках масштабної рекламної кампанії оператора про переваги тарифів із безлімітним мобільним інтернетом для всіх популярних сервісів: відео, музики, онлайн ігор, соціальних мереж тощо.

Ідея та креативна концепція – Serviceplan.

Режисер-оператор – Артур Кожевник.

Сценарист – Кирило Тимченко.

Виробництво  –  Family Production.

Зйомка тривала 2 дні у період карантину та відбувалася із дотриманням всіх заходів безпеки: проводилося ПЦР-тестування всіх учасників знімального процесу, використовувались маски, рукавички, санітайзери тощо. Постпродакшн тривав майже місяць.

Щоб переглянути всі серії серіалу– підписуйтесь на канал Київстар у TikTok.

Офіційні постачальники послуг