Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар запускає нову тарифну лінійку «Бізнес UA» для корпоративних абонентів

Київстар продовжує аналізувати потреби абонентів та світові тенденції, які впливають на зміну звичок у користуванні мобільним зв’язком. Так оператор електронних комунікацій вдосконалює свої послуги та формує нові тарифні пропозиції, щоб вони були зручними і якнайповніше відповідали потребам повсякденного використання.

Так, з 25 жовтня 2023 року Київстар запускає нову лінійку тарифів «Бізнес UA» для корпоративних абонентів: «Бізнес UA. Ідея», «Бізнес UA. Мета», «Бізнес UA. Баланс», «Бізнес UA. Швидкість», «Бізнес UA. Масштаб».

Представлені тарифи дають ще більше можливостей для спілкування. Зокрема, нова тарифна лінійка пропонує:

  • Збільшення обсягів інтернету, який вже став невід’ємною частиною щоденного життя. Для більшості тарифних планів лінійки він стане безлімітним.
  • Збільшення хвилин на дзвінки по Україні і до 13 країн (Польщі, Італії, Чехії, Німеччини, Узбекистану, Ізраїлю, США, Канади, Китаю, Індії, Іспанії, Молдови, Румунії).
  • Послугу «Роумінг як вдома», яка дозволить користуватися мобільним зв’язком за «домашнім» тарифом, для тих, хто працює віддалено у 27 країнах Європи.
  • Можливість обрати дві додаткові послуги (Суперсили) без доплат.

Kористувачі нової тарифної лінійки зможуть підключити як Суперсилу такі послуги:

  • Онлайн чи ПК-версію Microsoft 365 для організації роботи з будь-якого гаджету;
  • Віртуальну мобільну АТС, якщо потрібно впорядкувати та налаштувати зручний прийом дзвінків від клієнтів;
  • Додаткову SIM для другого пристрою, що дозволить користуватися кількома гаджетами одночасно, не переставляючи SIM-картку;
  • Київстар ТБ з популярними телеканалами та корисними відео;
  • Додаткові хвилини або SMS;
  • Додаткові гігабайти в Україні або в роумінгу та багато іншого.

«Протягом останніх кількох років ми спостерігаємо, як змінюються потреби в абонентів корпоративного зв’язку усіх сегментів бізнесу. Йдеться не лише про зростання споживання голосового мобільного зв’язку. Загальна диджиталізація та ведення бізнесу під час повномасштабної війни формують нові звички. Наприклад, ми бачимо, що у наших клієнтів постійно зростає потреба у швидкому і доступному мобільному інтернеті. Ми завжди йдемо назустріч потребам клієнта, тому й пропонуємо оптимальне наповнення зі збільшеними обсягами послуг», — каже директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар Костянтин Вечір.

Для бізнес-клієнтів додатковою перевагою стане і зручне управління послугами за допомогою системи «Мій Київстар», а саме — «Кабінет координатора». Він дозволяє аналізувати і управляти звітністю за всіма номерами компанії. Клієнти, які вже користуються корпоративними тарифами від Київстар, зможуть змінити їх на нові безпосередньо в цьому кабінеті.

Крім того, нова тарифна лінійка дозволить легко перейти на корпоративне обслуговування представникам малого бізнесу і приватним підприємцям (ФОП), які користувалися послугами Київстар на умовах передплаченого зв’язку. Адже для нових бізнес-клієнтів діє акція Бізнес-старт, яка дозволяє отримати -50% на плату за обраним тарифом протягом 6 місяців (діє з другого місяця підключення).

З детальними умовами можна ознайомитися на сайті Київстар у розділі послуг для бізнесу або за номером 477 чи у персонального менеджера.

Офіційні постачальники послуг