Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар запрошує спеціалістів із мінімальним досвідом роботи до програми з професійного розвитку: «БезВагань»

Київстар оголошує набір учасників до нового проєкту, що відкриває кар’єрні можливості: «БезВагань». Це програма професійного розвитку спеціалістів із мінімальним досвідом роботи. Її учасниками можуть стати як випускники вузів, так і люди будь-якого віку, які  мають недостатньо практичних навичок за своїм фахом.

«БезВагань» – наш черговий крок у напрямку протидії упередженого ставлення роботодавців до кандидатів за будь-якими ознаками. Першим таким проєктом був Returnship – стажування для кандидатів із перервою в стажі. Нині ми демонструємо учасникам ринку праці, що серед пошукачів з мінімальним досвідом роботи, або без нього є багато талановитих фахівців. Адже головне не вік і не навички, а висока мотивація та бажання кандидата розвиватися, – говорить директорка з управління персоналом та розвитку організації Київстар, Оксана Олійник. – «Зупинятись не можна рухатись» – гасло проєкту. Розділові знаки не розставлені навмисне, адже кожен з нас коваль своєї долі та вирішує, що йому робити – зупинитись, чи рухатись назустріч особистій перемозі».

Заявки на участь у програмі приймаються з 19.06 до 14.07 за посиланням: https://sway.office.com/dMuTTBViqwtQsD9l?ref=Link

Всього компанія набирає 20 спеціалістів початкового рівня до таких підрозділів: HR, PR, адміністративна функція, фінанси, BigData, кібербезпека, технічна функція, юридичний напрям, В2С, В2В.

Термін дії програми – рік. Випускники, які якісно зарекомендують себе, за наявності вакансій можуть бути запрошені до колективу на постійній основі.

«БезВагань» – проєкт з професійного розвитку. Роботодавець буде навчати новачків та залучати до  корпоративних активностей. Роботу фахівців-початківців перші кілька місяців супроводжуватимуть досвідчені ментори, які допоможуть адаптуватися в колективі та отримати необхідні знання і навички. Учасники програми офіційно оформлюються до штату за строковим річним договором, отримуватимуть зарплату та матимуть соціальний пакет на загальних умовах.

Програми відповідального роботодавця в Київстар будуються за принципом «win-win». Від даної взаємодії компанія отримає такі переваги: мотивованих співробітників зі свіжими поглядами і підходами, розвиток культури менторингу та коучингу та розвиток культури прийому в колектив спеціалістів з мінімальним досвідом роботи. Кандидати, в свою чергу, отримують можливість знайти роботу в умовах дефіциту вакансій початкового рівня, розпочати кар’єру чи змінити фах та отримати практичний досвід роботи у одного з кращих роботодавців на українському ринку праці.

Офіційні постачальники послуг