Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар запрошує киян на безкоштовні кінопокази

В рамках проекту Kyivstar Cinema Weekend, компанія проводить кінопокази в міських парках. Найближчий захід відбудеться вже цієї суботи, 22 серпня, у парку «Юність». Глядачам покажуть захопливий екшн «Аутсайдери» (Ford v. Ferrari).

На гостей чекає затишна локація, зручні місця, великий екран і гарний теплий вечір просто неба. Гостей також пригощатимуть гарячими напоями та смачним попкорном.

Кіномани можуть прийти зі своїми пледами та карематами, щоб зручно розташуватися на галявині, або зайняти пуфи, підготовлені організаторами.

Kyivstar Cinema Weekend – це чотири безкоштовних кінопокази, які відбуваються щосуботи у різних парках Києва. Перший показ відбувся 15 серпня у  парку «Партизанська слава», і викликав неабиякий попит серед бажаючих переглянути життєрадісний анімаційний фільм «Співай».

Подальші кінопокази відбуватимуть за наступним графіком:

22 серпня, 20:00

парк «Юність», вул. В. Покотила

«Аутсайдери» / Ford v. Ferrari

29 серпня, 20:00
парк «Інтернаціональний» (пр. Леся Курбаса 10 ж)
«Поклик пращурів»

5 вересня, 20:00
парк «Молодіжний» (вул. К. Данькевича 4а)
«Капітан Марвел»

Кінопокази відбуваються за підтримки «Домашній інтернет» від Київстар та тарифів «Все разом», що включають в себе фіксований інтернет, мобільний зв’язок та телебачення.

Усі фільми демонструються українською мовою, а організація заходів відбувається з дотриманням рекомендацій МОЗ України. Зона демонстрації обладнана санітайзерами, персонал працює виключно в захисних масках, а відвідувачі проходять температурний скринінг.

Офіційні постачальники послуг