Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар встановлює нові рекорди покриття України 4G інтернетом

Київстар продовжує будувати найбільшу мережу 4G в Україні, та у 5 областях вже забезпечив доступ до швидкісного інтернету для понад 90% жителів.

Київстар активно розширює національну 4G-мережу завдяки частотам 900 МГц, які мають більший радіус покриття.  Серед ліцензійних умов для використання цих частот – до середини 2022 року забезпечити доступ до 4G щонайменше  для 90% населення країни. І вже зараз у перших 5 областях України доступ до швидкісного інтернету отримало навіть більше людей. Серед лідерів:

  • Київська область – 96%;
  • Дніпропетровська та Житомирська – 93%;
  • Харківська та Волинська – 91%.

У середньому ж по Україні цей показник вже понад 87%. Завдяки запуску швидкісного інтернету навіть в маленьких та віддалених селах, їх жителі можуть користуватися всіма його перевагами:  навчатися та працювати онлайн, отримувати медичні або юридичні консультації, користуватися державними послугами та багато іншого лише маючи смартфон.

Як показують результати першого кварталу 2021 року, за останній рік абоненти Київстар почали використовувати майже на 30% більше мобільного інтернету*. А жителі маленьких сіл, де запрацювала мережа 900 МГц по обсягу використаного трафіку наближаються до жителів міст, що підтверджує поступове подолання цифрового розриву між містами та селами.

Щоб почати користуватися швидкісним інтернетом, для більшості абонентів достатньо лише включити його в налаштуваннях смартфону. А ті, кому додатково треба замінити стару SIM-карту на нову з 4G, можуть зробити це швидко та безкоштовно у фірмових магазинах оператора або у магазинах партнерів.

*Використовувалися узагальнені дані про використання мобільного інтернету у 1-му кварталі 2021 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 р.

Офіційні постачальники послуг