Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар вітає рішення депутатів Київської міськради, яке дозволить запустити 4G в метро

12 березня 2020 року депутати Київської міської ради проголосували за рішення про плату за доступ до інфраструктури, яке дозволяє Київстар разом з Vodafone Україна, lifecell та компанією Huawei, розпочати повноцінне розгортання 4G у Київському метрополітені.

«Сьогоднішнє рішення Київради – історичне, воно дозволить наблизити Київ до передових столиць світу. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі всіх операторів та за активної підтримки КМДА, мера міста Віталія Кличко та особисто радника міського голови Максима Бахматова, Мінцифри та «ТЕЛАС». Ми вдячні депутатському корпусу Київради за остаточне  рішення та продовжуємо працювати, щоб запустити 4G на всіх станціях якомога швидше», –  коментує довгождане рішення Олександр Комаров, президент Київстар.

Ще 5 березня Київстар спільно з іншими операторами запустив 4G на першій станції метро – Академмістечко. Це стало можливим завдяки раніше укладеному договору сервітуту між операторами та КП «Київжитлоспецексплуатація», який  дозволяв включити 4G лише на цій станції столичної підземки.  Всього за перший тиждень робити 4G на цій станції швидкісним мобільним інтернетом скористалося вже 60 тисяч абонентів Київстар.

Завдяки сьогоднішньому рішенню Київради до кінця 2020 року швидкісний мобільний інтернет з’явиться на всіх станціях та тунелях метро. А в першому півріччі цього року 4G буде включено на станціях  Житомирська, Святошин, Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь, Сирець, Дорогожичі та Лук’янівська.

Офіційні постачальники послуг