Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар відновив зв`язок у ряді звільнених населених пунктів Донеччини і Харківщини

Національний телеком оператор продовжує відновлювати мобільний зв`язок у східних регіонах України.  Нещодавно співробітники компанії відбудували базові станції у звільнених селах Гостре та Курахівка Донецької області, а також Кіндрашівка, Борова та Вільча Харківської області.

Мобільний зв`язок Київстар у цих населених пунктах вже працює і місцеві мешканці можуть безперешкодно телефонувати рідним і близьким, користуватись інтернетом, дізнаватись новини і отримувати важливу інформацію. Крім того, завдяки національному роумінгу, послугами мобільного зв`язку можуть користуватись також абоненти інших мобільних операторів України.

Протягом усього часу, коли населені пункти Донеччини і Харківщини знаходились під окупацією, Київстар зберігав за місцевими абонентами їх номери телефонів. Крім того для звільнених населених пунктів діють спеціальні тарифні умови: безкоштовні дзвінки у мережі, а також пакети мегабайтів та хвилин на інші мережі.

Щодня телеком інженери Київстару працюють у звільнених населених пунктах, щоб якомога швидше повернути місцевим мешканцям можливість спілкуватись з близькими та рідними. Крім того, компанія продовжує будувати нові об`єкти мобільного зв`язку для покращення роботи мережі. Так, за 9 місяців 2022 року телеком оператор побудував 439 нові базові станції 4G, а також модернізував 6,2 тисяч діючих базових станцій для збільшення швидкості мобільного інтернету.

У  2022 році національний телеком оператор інвестував у будівництво та розвиток телеком інфраструктури в Україні майже 1,7 мільярдів гривень.

Офіційні постачальники послуг