Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар відкриває «Пункти незламності» в Ірпені, Миколаєві та Запоріжжі

Для підтримки українців мобільний оператор облаштує «Простори тепла» з безкоштовним доступом до Wi-Fi, станціями для підзарядки гаджетів, зонами відпочинку та гарячими чаєм та кавою. Перший простір вже запрацював у місті Ірпінь, а наступні згодом відкриються у Миколаєві та Запоріжжі.

«Щороку у зимовий період Київстар намагався створити святкову атмосферу, аби  подарувати українцям гарний настрій та душевне тепло. Але зараз перед усією країною стоять зовсім інші виклики, тому замість звичних інтерактивних зон ми створили «Простори тепла», аби кожен міг зігрітися та залишатися на зв’язку із близькими», - зазначає Юрій Чорненький, керівник департаменту маркетингових комунікацій Київстар.

Простори створені за аналогією державних «Пунктів незламності» та розміщені у затишних купольних тентах. Для безперебійного живлення локації працюють від генератора та забезпечені стабільним інтернетом. Також простори обладнані обігрівачами та мають станції підзарядки на велику кількість гаджетів з розетками. Відвідувачі можуть розміститися у комфортній зоні відпочинку з теплими напоями, а діти знайти для себе розваги у спеціальній зоні.

Крім цього, у «Пунктах тепла» відбудуться зустрічі з кваліфікованими психологами для підтримки емоційного стану відвідувачів. Наступна зустріч з експертом у Ірпені відбудеться 4 лютого о 12:00.

«Простір тепла» у м. Ірпінь працює щодня з 10:00 до 20:00  за адресою: сквер по вулиці Соборній, навпроти входу в готель «Ірпінь».

Київстар розмістить такі пункти у трьох містах України для підтримки та допомоги місцевим жителям, які були звільнені від окупації або живуть під постійними обстрілами ворога. Окрім Ірпеню, незабаром наступні пункти будуть відкриті у Миколаєві та Запоріжжі. Дати, час та адреси роботи «Просторів тепла» будуть опубліковані на офіційних сторінках в соціальних мережах Київстар.

Офіційні постачальники послуг